Μαυρίκιος Μαυρικίου: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο λίγες μέρες πριν τον γάμο του με την Ιλάειρα Ζήση

Λίγες μόνο μέρες έχουν απομείνει πριν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να παντρευτεί ενώ αξίζει να θυμίσουμε ότι ο γάμος τους θα πραγματοποιηθεί στις 28 Αυγούστου στην Λεμεσό της Κύπρου.

Ωστόσο, η Ιλάειρα Ζήση ενημέρωσε ότι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου βρίσκεται στο νοσοκομείο καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Δείτε επίσης – Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το πρώτο τους οικογενειακό τραπέζι στο νέο τους σπίτι στη Λεμεσό

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις πανέμορφες ευχές σας . Ο Μαυρίκιος βγήκε από το χειρουργείο με ένα χαμόγελο και μία ηρεμία στο βλέμμα του . Όλα θα πάνε καλά είπαν οι γιατροί, είμαστε αισιόδοξοι. Μπορεί να περάσαμε αρκετά δύσκολα αυτούς τους μήνες με πολλά θέματα , αλλά αυτό που έχει σημασία είναι ότι τα περάσαμε μαζί .Ήρθαμε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και καταλάβαμε πόσο πολύ αγαπιόμαστε . Σε λίγες μέρες είναι ο γάμος μας και περιμένουμε να ξημερώσει εκείνη η μέρα !!Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην ευτυχία σου πέρα από τον ίδιο σου τον εαυτό λένε κάποιοι . Να αγαπάτε με όλοι σας την ψυχή!! Κάθε μέρα! Στα δύσκολα και στα εύκολα. Σας ευχαριστούμε όλους . Να ξέρετε πως διαβάζουμε όλα τα μηνύματα και τα σχόλια σας», έγραψε η Ιλάειρα Ζήση στην ανάρτησή της όπου φαίνεται το χέρι του καλλιτέχνη μαζί με της αρραβωνιαστικιά του μέσα από το νοσοκομείο.

Δείτε την ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση στο Instagram:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ