Μαυρίκιος Μαυρικίου: “Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας”

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και τη δημοσιογράφο, Φαίη Φώτου μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, ο οποίος μίλησε για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν από ένα πρόσωπο υπεράνω πάσης υποψίας, όπως είπε.

Με αφορμή πως στο ερχόμενο J2US, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση θα ερμηνεύσουν το «The Shady Dame From Seville» της Julie Andrews, ο μουσικός παραγωγός εξομολογήθηκε: «Μου ξυπνούν μνήμες που μου έχουν σημαδέψει τη ψυχή. Προσπάθησα να αλλάξω το κομμάτι αλλά μου είπαν από την παραγωγή ότι δεν γινόταν αυτό. Κι επειδή μέχρι τώρα ό,τι μας έχουν δώσει, το έχουμε πει, ήθελα να μείνουμε πιστοί σε αυτό. Η μεταμόρφωση για το τραγούδι μου θυμίζει τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ήμουν ένα παιδάκι με πολλά κιλά, που μου έλεγαν οι συμμαθητές μου γιατί δεν φοράω ένα σουτιέν που έχω τόσο μεγάλο στήθος… Τώρα καλούμαι αυτό το πράγμα, που το έχω διαγράψει από τη μνήμη μου – συγγνώμη, είμαι λίγο συγκινημένος- να το αντιμετωπίσω.

Διαβάστε επίσης: Mαυρίκιος Mαυρικίου: “Δεν έγινα γνωστός επειδή δεν ανταποκρίθηκα στις ανώμαλες ορέξεις παραγωγών”

Μου θυμίζει στιγμές από σχολικούς διαδρόμους, γραφεία δισκογραφικών παραγωγών, που όλο και κάτι ήθελε ο καθένας. Που ήθελαν να με αντιμετωπίσουν ως ένα αγόρι που αισθάνεται κορίτσι. Βρέθηκα σε δύσκολη θέση να σπρώχνω ανθρώπους για να φύγω, δεν ανταποκρίθηκα ποτέ σε κάτι τέτοιο κι είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Βλέπω όλους αυτούς που ανταποκρίθηκαν σε αυτές τις ανωμαλίες κι αναρωτιέμαι γιατί είναι τόσο σοκαριστικό αυτό που είπα για το bullying.

Με ρωτούν γιατί δεν το καταγγέλλω. Παιδιά δεν είναι εύκολο να πω χωρίς στοιχεία, ότι ο τάδε με χούφτωσε και μου είπε “αγοράκι μου εγώ μπορώ να σου κάνω καριέρα και αύριο να σε ξέρουν όλοι”. Και εγώ τον έσπρωξα και έφυγα. Δεν μπορώ να το πω το όνομα, τον ξέρετε όλοι κι είναι υπεράνω πάσης υποψίας. Αυτό είναι το συγκλονιστικό. Υπάρχουν και άλλα παιδιά που μου έχουν στείλει αν λέω για αυτόν. Θα τον πάρω τηλέφωνο, δεν ξέρω όμως αν θα το σηκώσει».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ