Μαυρίκιος Μαυρικίου- Ιλάειρα Ζήση: Οι πρώτες δηλώσεις τους μετά τον γάμο τους- “Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να..”

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής 28 Αυγούστου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλαέιρα Ζήση.

Το μυστήριο έγινε στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στη Λεμεσό και ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενος από μια αυτοκινητοπομπή, αλλά και από πολλά πυροτεχνήματα.

Η νύφη έφτασε στην εκκλησία με τη συνοδεία μουσικών οργάνων και έλαμπε από ευτυχία μέσα στο εντυπωσιακό νυφικό της.

Ο γάμος- υπερπαραγωγή είχε 2000 καλεσμένους και 17 παρανυφάκια.

Στη συνέχεια ακολούθησε γλέντι με την Έλλη Κοκκίνου.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση

Το πρωί της Τρίτης 30 Αυγούστου ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” ως παντρεμένο ζευγάρι.

Όπως είπαν ο γάμος τους κύλησε πολύ καλά και ακολουθήθηκε η περιβόητη σκαλέτα.

«Χρειάστηκε να έχουμε μια ασφάλεια για τον πρόεδρο της Κύπρου αλλά και για την Έλλη γιατί όλοι ήθελαν να βγάλουν φωτογραφία. Οι καλεσμένοι μας έπρεπε να δείξουν το εισιτήριό τους για να μπουν στη δεξίωση. Αν κάποιος ερχόταν χωρίς το προσκλητήριο έπρεπε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις ποιος τον κάλεσε. Ήταν σχεδόν 2000 άτομα, κάθισαν ακόμα και στο τραπέζι της νύφης», είπαν.

Πλέον, οι δύο τους ετοιμάζονται για το γαμήλιο ταξίδι.

«Θέλουμε να το ζήσουμε, γι’ αυτό πριν προλάβει κανείς να πει ότι ψωνιστήκαμε και εξαφανιστήκαμε, με την Ιλάειρα θα γυρίσουμε λίγο σελίδα. Θα γυρίζουμε λίγο προς το σπίτι μας. θέλουμε να ζήσουμε τον έρωτά μας, να κάνουμε ένα μικρό διάλειμμα», πρόσθεσαν.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ