Μάρκος Σεφερλής: Κέρδισε τη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου

Ο Μάρκος Σεφερλής κέρδισε τη δεύτερη δίκη εναντίον του Γιώργου Λαμπάτου.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του ηθοποιού, Μιχάλης Σαρρής μίλησε για την υπόθεση στην εκπομπή “Super Κατερίνα”.

Να θυμίσουμε πως όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λαμπάτος είχε καταγγείλει τον Μάρκο Σεφερλή για την θεατρική παράσταση “Ηλίας του 16ου”  που ανέβηκε το 2002, ισχυριζόμενος πως δεχόταν εσκεμμένα επί σκηνής αληθινά χαστούκια.

Όσα είπε ο δικηγόρος του Μάρκου Σεφερλή

«Ο κύριος Σεφερλής προσέφυγε για δεύτερη φορά στο δικαστήριο. Υπήρχε ήδη μια απόφαση που χαρακτήριζε ψευδείς και συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του κύριου Λαμπάτου. Δυστυχώς, ενώ υπήρχε η απόφαση αυτή, ο κύριος Λαμπάτος επανέλαβε τους χαρακτηρισμούς αυτούς τον Γενάρη του 2021 σε μια εφημερίδα και δύο τηλεοπτικές εκπομπές.

Ενώ έγινε η υπόμνηση ότι υπήρχε μια απόφαση, η οποία είχε κρίνει συκοφαντικούς τους ισχυρισμούς του, εκείνος τις επανέλαβε. Για δεύτερη φορά, το δικαστήριο αποφάνθηκε ότι είναι ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί του κυρίου Λαμπάτου», είπε ο Μιχάλης Σαρρής.

Στη συνέχεια, ο Μιχάλης Σαρρής αναφέρθηκε στην αποζημίωση που όρισε το δικαστήριο ότι πρέπει να λάβει ο Μάρκος Σεφερλής. «Το πρώτο που επιδικάστηκε είναι αγωγή 7.000 ευρώ, το οποίο δεν είναι το πρωτεύον για τον Μάρκο Σεφερλή, η χρηματική αποζημίωση. Δεν είχε εισπράξει καν τα χρήματα της πρώτης απόφασης, που ήταν 5.000 ευρώ.

Το δεύτερο που αποφάσισε το δικαστήριο και διαφοροποιήθηκε από την πρώτη απόφαση, επειδή διαπιστώθηκε μια εξακολουθητική συμπεριφορά εκ μέρους του κυρίου Λαμπάτου με τους ίδιους ισχυρισμούς και μάλιστα, ενώ υπάρχουν αντίθετες δικαστικές αποφάσεις, απείλησε ότι σε επόμενη φορά που ο κύριος Λαμπάτος θα προτείνει τους ίδιους ισχυρισμούς, που θίγουν την τιμή και την υπόληψη του κυρίου Σεφερλή και τον συκοφαντούν, ο κύριος Σεφερλής έχει το δικαίωμα να αξιώνει 500 ευρώ για κάθε παράβαση».

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ