Μαρία Μπεκατώρου: “Μετάνιωσα που αναφέρθηκα λεπτομερώς στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί, έχασα τον έλεγχο”

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεόραση, στην πρόταση γάμου που δεν της έκανε ποτέ ο σύζυγός της, Αντώνης αλλά και στην μητρότητα εξηγώντας πως έχει μετανιώσει που αναφέρθηκε τόσο πολύ στην προσπάθειά της να αποκτήσει παιδί.

«Έχω πληγωθεί αρκετές φορές στον χώρο της τηλεόρασης. Στο “just the two of us” τρόμαξα πολύ. Περίμενα ότι θα κάνω κάτι παράλληλο με την εκπομπή μου στο Τηλεάστυ και ξαφνικά χτυπούσε όλη μέρα το κινητό και έρχονταν κάμερες στο σπίτι μου. Υπήρξε στιγμή που ένιωσα ότι δεν εκτιμάται η συνέπεια και ο επαγγελματισμός μου. Αν για κάτι νιώθω καλά με εμένα είναι ότι υπήρξα απολυτά συνεπής σε  αυτά που είχα συμφωνήσει να κάνω. Έχω μετανιώσει για κάποιες περιπτώσεις, που έχω δώσει πάρα πολλά, ήταν και προδοσίες φίλων», είπε αρχικά η Μαρία Μπεκατώρου.

«Ο Αντώνης ήταν δύσκολος στην ιδέα του γάμου. Κάποια στιγμή του λέω: «να πάω στην εκκλησία να ορίσω μια ημερομηνία γάμου; Τελικά, πρόταση γάμου δεν υπήρξε. Πήγαμε μαζί και κλείσαμε την ημερομηνία» πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Τέλος, η Μαρία Μπεκατώρου για την μητρότητα εξομολογήθηκε: «Μετάνιωσα που αναφέρθηκα τόσο πολύ και λεπτομερώς στη διαδικασία και στην προσπάθειά μου να αποκτήσω παιδί. Έχασα τον έλεγχο, με ρώταγαν παντού και με «έπνιγε» όλο αυτό, με πίεζε, γιατί ήμουν και στη φάση που έκανα την προσπάθεια για παιδί. Μου γύρισε μπούμερανγκ. Από κάποια στιγμή και μετά σε όλες τις συνεντεύξεις, υπήρχε αυτή η ερώτηση για παιδί. Μετά σταμάτησα να το λέω».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ