Μαρία Μπεκατώρου: Δεν φαντάζεστε με ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια την είχαν μπερδέψει

Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο.

Μέσα σε όλα η αγαπημένη παρουσιάστρια αποκάλυψε με ποια Ελληνίδα τραγουδίστρια την είχαν μπερδέψει.

Όσα είπε η Μαρία Μπεκατώρου

Πηγαίνεις στη λαϊκή;

Ναι, καλέ, κάθε εβδομάδα. Ξέρεις, Μιχάλη, δεν θεωρώ ότι κάνω κάτι σπουδαίο. Είμαι πολύ τυχερή που ο Θεός μού χάρισε μια επιτυχία μέσω της δουλειάς που αγαπάω πάρα πολύ να κάνω, απλά μοιράζομαι τη δουλειά μου με πάρα πολύ κόσμο. Αυτό πάντως που δεν μου αρέσει γενικά είναι να βρεθώ σε μια παρέα που δεν γνωρίζουν τι άνθρωπος είμαι και να αρχίσουν να μου κάνουν ερωτήσεις τύπου κλειδαρότρυπας «τι έκανε εκείνος;», «αληθεύει αυτό;»… Δεν τα αντέχω καθόλου αυτά.

Δείτε επίσης – Μαρία Μπεκατώρου: “Λύγισε” μιλώντας για τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη – “Δεν θα ξεχάσω ποτέ όταν μιλήσαμε με τη Δώρα και μου λέει…”

Έχει συμβεί να σε μπερδέψουν με κάποια άλλη στον δρόμο;

Το επώνυμό μου συνήθως το μπερδεύουν με της Μαρίας Μπακοδήμου. Παλιά, όταν δεν ήμουν γνωστή, με μπέρδευαν με την Πέγκυ Ζήνα. Στον δρόμο έγινε δύο φορές, τη μία κιόλας με σταμάτησαν και μου μιλούσαν. Εγώ χαμογελούσα στην αρχή και τoυς είπα: «Παιδιά, δεν είμαι αυτή» αλλά δεν είχα και τι να τους πω. Ποια είμαι; Με ήξεραν τότε; Τι να πω; Είμαι η Μπεκατώρου από την Κεφαλονιά;

Έχει τύχει να σε φλερτάρουν ή το έχουν δεδομένο ότι είσαι μια γυναίκα δεσμευμένη;

Δεν νομίζω. Πιο πολύ με τους παίκτες γίνεται αυτό που έρχονται στο πλατό. Υπάρχουν κάποιοι που έχουν διάθεση έτσι πιο παιχνιδιάρικη, αλλά δεν έχει τύχει, δεν το έχω επιτρέψει κι εγώ. Νομίζω ότι αυτό είναι και λίγο να το δίνεις στον άλλο. Μπορεί να γίνεται και να μην το καταλαβαίνω ή να μη δίνω τη σημασία που πρέπει. Το να μου πουν ότι είμαι όμορφη, μου το λένε και μου αρέσει βέβαια, το δέχομαι, είναι πολύ ωραίο να σ’ το λένε οι άντρες. Δεν με έχει φέρει όμως κάποιος σε δύσκολη θέση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ