Μαρία Λουΐζα Βούρου – Γιάννης Παπαγεωργίου: Γκρίζα σύννεφα στον γάμο τους; Το unfollow της παρουσιάστριας

Τρία περίπου χρόνια μετά τον γάμο τους και πέντε χρόνια μετά τη γνωριμία τους, η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου φαίνεται ότι καλούνται να διαχειριστούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real Life και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο τους ζουν ήδη χωριστά, ενώ άνθρωποι από το περιβάλλον τους λένε ότι η παρουσιάστρια έχει μετακομίσει μαζί με τον γιο της σε άλλο σπίτι. Ωστόσο οι ίδιες πηγές υπογραμμίζουν πως το ζευγάρι διατηρεί πολύ καλές σχέσεις, καθώς δεν επιθυμούν να επηρεάσουν με τα προσωπικά τους τον γιο τους, Ιάσονα.

Σε δεύτερο χρόνο, η Μαρία Λουΐζα Βούρου ο Γιάννης Παπαγεωργίου θα ξεκαθαρίσουν αν θέλουν ή όχι να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στον γάμο τους και αν τελικά οι διαφορές τους είναι τέτοιες που μπορούν να γεφυρωθούν.

Διαβάστε επίσης: Mαρία Λoυίζα Bούρου – Γιάννης Παπαγεωργίoυ: Μόλις παντρεύτηκαν! Δείτε video από το μυστήριο

Την ίδια στιγμή ωστόσο η Μαρία Λουΐζα Βούρου έχει κάνει unfollow στο Instagram τον σύζυγό της, Γιάννη Παπαγεωργίου.

Η Μαρία Λουΐζα Βούρου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου ερωτεύτηκαν το 2017, ενώ παντρεύτηκαν το 2019 στο Μπατσί της Άνδρου, βαφτίζοντας και τον εννέα μηνών τότε γιο τους. Λίγο νωρίτερα και ενώ η παρουσιάστρια ήταν έγκυος, οι δυο τους είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ