Μαρία Κορινθίου: Ο τρόπος που έχασε κιλά και τα ψευδή δημοσιεύματα – “Έχουμε πάει δικαστικώς”

Καλεσμένη στο πλατό του Πρωινού βρέθηκε την Τρίτη η Μαρία Κορινθίου, με τον Γιώργο Λιάγκα να τη βλέπει και να δηλώνει εντυπωσιασμένος με την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ηθοποιός έχει χάσει πάρα πολλά κιλά τους τελευταίους μήνες μέσω μιας συγκεκριμένης διατροφής που ακολούθησε. Παράλληλα αποκάλυψε πως κάποιοι επιτήδειοι χρησιμοποιήσουν στο διαδίκτυο τη φωτογραφία της, προκειμένου να εξαπατήσουν κόσμο που θέλει να χάσει βάρος.

«Δε λέω πόσα κιλά έχω χάσει, αλλά έχασα πολλά. Δε λέω γιατί βγήκαν και είπαν πάλι στο διαδίκτυο ότι πίνω κάτι πόσιμα και κάτι φάρμακα για να χάσω κιλά. Αυτό φυσικά και δεν ισχύει. Και μάλιστα έχουμε πάει δικαστικώς, έχουμε κάνει και αγωγές. Είναι οι λεγόμενοι λογαριασμοί “ghost”. Θα τους βρούμε. Τώρα ανοίξαμε την υπόθεση. Πρέπει να είναι ξένοι αυτοί που συνεργάζονται με άτομα εδώ.

Εγώ τα κιλά τα έχασα ανεβαίνοντας μια μέρα στη ζυγαριά γιατί αισθανόμουν ένα φορτίο τοξικότητας. Ανέβηκα στη ζυγαριά που δεν ανέβαινα και λέω, “Θεέ μου, τι έχεις κάνει στον εαυτό σου;”. Πήγα σε διατροφολόγο. Τα πολλά κιλά τα έχασα σε 2.5 μήνες… Έκανα πρωτεϊνούχα διατροφή που θεωρείται αυστηρή. Ήμουν τόσο συγκεντρωμένη στον στόχο μου που δεν δυσκολεύτηκα. Δεν πείνασα. Μαγείρευα κανονικά για τους άλλους, αλλά ήμουν στρατιώτης. Τόσο συγκεντρωμένη και πειθαρχημένη στο να τα χάσω. Το φαγητό είναι μεγάλη ευχαρίστηση» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ