Μαρία Ηλιάκη: Το περιστατικό με την κόρη της στις κούνιες και η αντίδρασή της

Τη 10 μηνών κορούλα της, Κατερίνα πήρε η Μαρία Ηλιάκη και πήγαν στις κούνιες. Εκεί ωστόσο συνέβη ένα περιστατικό, το οποίο την ενόχλησε και την προβλημάτισε τόσο, που το μοιράστηκε με τους followers, ζητώντας παράλληλα τη γνώμη τους.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαρία Ηλιάκη βρέθηκε στις κούνιες με την κόρη της και όλα τα καθίσματα ήταν πιασμένα από άλλα παιδάκια. Παρά το ότι οι άλλες μανούλες την έβλεπαν να περιμένει με το παιδί της, καμία δεν έκανε την κίνηση να βγάλει το δικό της για να μπορέσει να κάνει και η κόρη της.

«Μία ερώτηση θα ήθελα να κάνω. Μη με πείτε παράξενη. Είσαι στις κούνιες, με μαμάδες άλλες με τα άλλα τα παιδάκια τα οποία κάνουν κούνια, πολλή ώρα. Και εσύ περιμένεις. 10 λεπτά, ένα τέταρτο, 20 λεπτά, μισή ώρα. Στο μισάωρο τσακώνεσαι ή περιμένεις να κατέβει το άλλο το παιδάκι; Απλή ερώτηση. Δηλαδή, δε θα έπρεπε να έχει κατέβει, ας πούμε, ίσως λίγο νωρίτερα, αφού βλέπεις ότι περιμένει κάποιος άλλος να κάνει; Ρωτάω εγώ τώρα», ακούγεται να λέει η Μαρία Ηλιάκη στα instastories που δημοσίευσε.

Μιλώντας για την κόρη της και τη μητρότητα η παρουσιάστρια είχε δηλώσει μεταξύ άλλων, λίγες ημέρες πριν: «Η κόρη μου είναι δέκα μηνών. Ζούμε σε περίεργες εποχές, υπάρχει το άγχος του τι θα γίνει αύριο. Τα σκέφτομαι όλα και όλα περνούν από το μυαλό μου, αλλά προσπαθώ να μείνω στο τώρα και σε πράγματα όπως πώς θα την κοιμίσω, αν θα φάει καλά. Αλλά όταν είσαι γονιός όλα έρχονται στο μυαλό σου. Έχω έναν φόβο μην πάθω κάτι και τι θα γίνει η μικρή, αλλά επειδή όταν το σκέφτομαι βάζω τα κλάματα, το έχω κρύψει καλά και προσπαθώ να μην το επαναφέρω συχνά, γιατί μου δημιουργεί πολύ μεγάλο άγχος αυτή η σκέψη».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ