Μαρία Ηλιάκη: Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της

Σε περίπου τρεις μήνες η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς, καθώς η παρουσιάστρια διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Η ίδια ζει τους τελευταίους μήνες στην Ελβετία στο πλευρό του αγαπημένου της, επικοινωνεί ωστόσο τακτικά με τους διαδικτυακούς της ακολούθους και μοιράζεται μαζί τους διάφορες απορίες ή προβληματισμούς σχετικά με την εγκυμοσύνη.

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε στους followers της κάποιες από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, όπως ζαλάδες και ανακατωσούρες. Η ίδια ανέβασε παράλληλα και ένα ηχητικό απόσπασμα, στο οποίο μας έδειξε με χιούμορ πόσο έχει αλλάξει ο ύπνος της.

«Κάποια μέρα να μιλήσουμε και για αυτά τα πάρα πολύ ωραία #not, που σου συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Που είναι καθόλου ευχάριστα. Ζαλάδες, ανακατωσούρες. Προς το παρόν θέλω να σας αφιερώσω το επόμενο βίντεο που είναι η ζωή μου τους τελευταίους μήνες. Έχω βγάλει επίτηδες την εικόνα για να μην απομυθοποιηθώ τελείως και έχω αφήσει μόνο τον ήχο» είπε με χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη.

Θυμίζουμε πως η Μαρία Ηλιάκη είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της στις 14 Φλεβάρη, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα και γράφοντας χαρακτηριστικά: «Είναι τόσα πολλά ….διαφορετικα και πρωτόγνωρα αυτά που αισθάνομαι και βιώνω αυτούς τους μήνες που ο,τι και και να γράψω δε θα μπορέσει να τα περιγράψει…Ένα μεγάλο «Σ´αγαπω» στον άνθρωπο μου και ένα «Ευχαριστω» στη ζωή που είναι τόσο όμορφη…».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ