Μαρία Ηλιάκη: Ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανατίζει ξαπλωμένη στο κρεβάτι με φουσκωμένη κοιλίτσα

Την πιο όμορφη φάση της ζωής διανύει αυτή την περίοδο η Μαρία Ηλιάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια σε λίγους μήνες θα κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του ερωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, οπότε, όπως είναι αναμενόμενο πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Μαρία Ηλιάκη έχει εγκατασταθεί στην Ελβετία, αφού εκεί εργάζεται ο αγαπημένος της και συχνά μέσα από το Instagram δείχνει στους ακολούθους της στιγμές της καθημερινότητάς της.

Πριν λίγο καιρό, η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει μέσα από κάποια instastories το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αφού, ενώ παρήγγειλε στρώμα από την Ελλάδα για το κρεβάτι της, οι Ελβετοί της έστειλαν λάθος κρεβάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να χρησιμοποίησε το ολοκαίνουργιο στρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ! Μαρία Ηλιάκη: Το δημόσιο ξέσπασμα της εγκυμονούσας παρουσιάστριας για το λάθος… κρεβάτι!

Ωστόσο, χθες η παρουσιάστρια παρέλαβε το κρεβάτι και ο Στέλιος Μανουσάκης την απαθανάτισε να είναι ξαπλωμένη πάνω σε αυτό και να είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

«Θα κοιμάμαι μέχρι το Πάσχα. Το καλύτερο στρώμα πήραμε. Θα αφήσω τα κακά στην άκρη. Έχω να κάνω και άλλες καταγγελίες για το κρεβάτι. Προς το παρόν θα απολαύσω το στρώμα. Εσύ μέσα στο παλιό Στέλιο. Νομίζω δεν χωράμε.», λέει η Μαρία Ηλιάκη στον σύντροφό της στο στιγμιότυπο που ανέβηκε στα social media.

Παράλληλα, στο βίντεο βλέπουμε πως η κοιλίτσα της αγαπημένης παρουσιάστριας έχει μεγαλώσει πλέον αρκετά.  

Δείτε το σχετικό στιγμιότυπο:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ