Μαρία Ηλιάκη: Αποκάλυψε με ποιον τρόπο το σώμα της επανήλθε σε καλή φυσική κατάσταση μετά τον τοκετό

Την πιο όμορφη και δημιουργική περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαρία Ηλιάκη, η οποία έγινε μαμά για πρώτη φορά έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (31/05).

Η παρουσιάστρια που γέννησε με προγραμματισμένο τοκετό και με καισαρική στην κλινική που εργάζεται ο σύντροφός της, στη Ζυρίχη, εντυπωσιάζει με τις τελευταίες της αναρτήσεις στα social media, καθώς μοιάζει σαν να μη γέννησε ποτέ.

Η Μαρία Ηλιάκη αποκάλυψε μέσω των instastories το μυστικό της, το οποίο δεν είναι άλλο από την σωματική άσκηση με πιλάτες.

«Είχαμε ανοίξει μια κουβέντα για το τι θεωρώ πως βοήθησε το σώμα μου πριν και μετά την εγκυμοσύνη, για να επανέλθει σε καλή φυσική κατάσταση. Σας είπα για τη διατροφή. Σίγουρα ο θηλασμός παίζει πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Βοηθάει πολύ το σώμα να επανέλθει. Και επίσης, αυτό που θεωρώ πως εμένα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ πριν και μετά την εγκυμοσύνη, είναι το πιλάτες. Πριν γνωρίσω τη Μάντη Περσάκη δεν πίστευα ποτέ ότι το πιλάτες μπορεί να κάνει τέτοια πράγματα στο σώμα. Είχα κάνει τα πάντα…

Αυτά που είδα στο σώμα μου με το πιλάτες, πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Το πιλάτες είναι για μένα η τέλεια μορφή άσκησης, γιατί δίνει στο κάθε σώμα αυτό που κάθε σώμα έχει ανάγκη. Κι αν το κάνεις σωστά, δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση να πάθεις τίποτα. Για αυτό το αγαπώ τόσο πολύ και δεν το σταμάτησα ούτε στην εγκυμοσύνη. Από τον 4ο μήνα και μετά έκανα ελαφριές ασκησούλες, αλλά έκανα πιλάτες και στην εγκυμοσύνη, το οποίο με βοήθησε πάρα πολύ» είπε, μεταξύ άλλων, η Μαρία Ηλιάκη.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ