Μαίρη Συνατσάκη – Ίαν Στρατής: Αυτή θα είναι η νονά του μωρού τους

Η Μαίρη Συνατσάκη διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε δύο περίπου μήνες εκείνη και ο Ίαν Στρατής θα κρατήσουν το παιδάκι τους στην αγκαλιά τους. Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας πραγματοποίησε το βράδυ της Τρίτης δημόσια εμφάνιση, καθώς βρέθηκε σε πάρτι για τα 50 χρόνια γνωστής εταιρίας. Η ίδια μίλησε στις κάμερες για την εγκυμοσύνη της, ενώ, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως γνωρίζει το φύλο του μωρού της, ωστόσο δε θέλει να το ανακοινώσει ακόμα.

Τι είπε η Μαίρη Συνατσάκη για την εγκυμοσύνη της

«Είμαι στον 7ο μήνα. Είναι όλα πολύ καλά. Τους πρώτους μήνες είχα τις δυσκολίες μου, από την ώρα που μπήκα στον τέταρτο όλα κυλάνε όπως πρέπει. Έχουμε μάθει το φύλο του μωρού αλλά δεν το πολυσυζητάμε ούτε το ανακοινώνουμε. Δεν έχουμε δώσει τόση έμφαση στο φύλο του μωρού. Γενικά με τις κοιλιές αγχώνομαι όταν μου λένε διάφορα. Επίσης δεν ζυγίζομαι οπότε δε ξέρω τι έχω πάρει. Είμαι εγώ πανέτοιμη θεωρείτε για να γίνω μαμά και με ρωτάτε αν είναι ο Ίαν να γίνει μπαμπάς; Είμαστε δυο άνθρωποι που βρισκόμαστε μπροστά σε κάτι τόσο πρωτόγνωρο που δεν έχουμε ξαναζήσει. Λίγο διαβάζουμε πράγματα αλλά τώρα τα λέμε όλα σε θεωρητικό επίπεδο, όταν έρθει η ώρα θα δούμε τι θα κάνουμε. Λιγούρες δεν έχω. Έχουμε σκεφτεί πράγματα για το όνομα αλλά περιμένουμε να γνωρίσουμε το παιδί πρώτα. Δεν θα πάει παραδοσιακά το όνομα του μωρού. Δε ξέρω αν θα γίνει γάμος. Δεν είμαι πολύ σίγουρη ότι είμαστε τόσο παραδοσιακοί σε αυτά. Θα δούμε τι θα γίνει, δεν αγχώνονται οι γονείς μας οπότε μην αγχώνεστε κι εσείς» είπε η Μαίρη Συνατσάκη.

Ποια θα είναι η νονά του μωρού της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή

Μετά την προβολή των δηλώσεων της Μαίρης Συνατσάκη στο Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και οι συνεργάτες της αποκάλυψαν τη νονά, η οποία θα είναι η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

 


 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ