Μαίη σε Βρισηίδα: “Έχεις γράψει καλά την ιστορία σου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις”

Αδιανόητη κόντρα με πολύ χοντρές εκφράσεις ξέσπασε πριν από λίγες ώρες στο Twitter ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τη Βρισηίδα Ανδριώτου για το Survivor και το θέμα του φαγητού στο παιχνίδι.

Στα όσα είπαν οι δυο τους πήρε θέση και η Μαίη Εμμανουηλίδου, η οποία αντάλλαξε πολύ σκληρές εκφράσεις με τη Βρισηίδα Ανδριώτου.

Συγκεκριμένα, η αθλήτρια απάντησε στην Κάτια Ταραμπάνκο: «Γέλασαν και τα μπισκότα με αυτά τα σχόλια, αλλά.. άλλο αγορασμένα και άλλο κλεμμένα σωστά…». 

Διαβάστε επίσης: Αδιανόητη κόντρα στο Twitter ανάμεσα σε Aρη Σoϊλέδη και Bρισηίδα! “Να σου έδινα φαγητό;, να μου κοβόταν το χέρι καλύτερα”

Τότε η Βρισηίδα Ανδριώτου της απάντησε: «Εσύ γαύγισε λίγο στο αφεντικό σου και πες του να στείλει μήνυμα στην μαμά σου όταν δεν είσαι καλά ξες εσύ.. όταν έχεις το αυχενικό σου».

Η συζήτηση έκλεισε με τη Μαίη Εμμανουηλίδου να αφήνει υπονοούμενα για το παρελθόν της, γράφοντας: «Μίλησες εσύ για αφεντικά… που έχεις γράψει καλά την ιστορία σου και στην Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα.. μην ξεχνάς ότι ερχόμαστε από τις ίδιες πόλεις».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ