Μάγδα Τσέγκου για Ντόρα Κουτροκόη: “Κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ από τον ΣΚΑΪ. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι, βρέθηκα στον δρόμο”

Η κάμερα της εκπομπής “Happy Day” και ο δημοσιογράφος Γιώργος Γιαννούλιας συνάντησαν τη Μάγδα Τσέγκου με αφορμή την παρουσία της σε εκδήλωση.

Η ίδια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην ξαφνική αποχώρηση της Ντόρας Κουτροκόη από τον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας πως κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και σε εκείνη

Όσα είπε Μάγδα Τσέγκου

«Ήμουν από τις πρώτες το 2017 που μίλησα για την κατάψυξη ωαρίων το 2017 γιατί θεωρώ ότι είναι ένα κοινωνικό ζήτημα και είχα δεχτεί πάρα πολύ bullying στα social media αλλά δε με ενδιαφέρουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι που έχουν απλά ένα πληκτρολόγιο και σχολιάζουν.

Διάβασα κι εγώ ότι η Ντόρα Κουτροκόη έφυγε από τον ΣΚΑΪ, δεν γνωρίζω το γιατί, αλλά κάπως έτσι είχα φύγει κι εγώ όταν ήμουν στο ίδιο κανάλι. Ξαφνικά έμαθα ότι απολύομαι, βρέθηκα στον δρόμο τότε. Σε παίρνουν ένα τηλέφωνο και σου λένε “παρακαλώ περάστε από το λογιστήριο”.

Νομίζω ότι πρέπει σε όλες τις δουλειές πρέπει να υπάρχει ένα ανθρώπινο πρόσωπο. Δεν αφήνεις έναν άνθρωπο στο δρόμο στη μέση της χρονιάς. Και η Ντόρα έχει και ένα παιδί που το μεγαλώνει μόνη της. Εμένα αυτό λίγο με χάλασε. Από την άλλη πλευρά, για να σταμάτησαν τη συνεργασία τους, αυτοί κάτι ξέρουν», είπε η Μάγδα Τσέγκου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ