Λιλή Περγαντά – Dragons’ Den: Το βιογραφικό και το success story της δυναμικής Dragon

Η Λιλή Περγαντά είναι μία από τους 5 dragons που θα βλέπουμε στο νέο show επενδύσεων και επιχειρηματικότητας του ΑΝΤ1 από την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και κάθε Παρασκευή στις 21:30.

Η έντονη και ενδιαφέρουσα προσωπικότητά της είναι εμφανής και σίγουρα θα σας ξετρελάνει και θα την αγαπήσετε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.

dragons den ant1 1

Λιλή Περγαντά: Το βιογραφικό της

  • Η Λιλή Περγαντά κατάγεται από τον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς
  • Τη βάφτισαν Ευαγγελία
  • Είναι παντρεμένη με τον Κωνσταντίνο Παντελίδη
  • Έχουν δύο γιους

Λιλή Περγαντά: Σπουδές

  • Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
  • Στη συνέχεια η Λιλή Περγαντά έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Αγγλία στο Queen Elizabeth College London University, με εξειδίκευση στο Τμήμα Χημείας Τροφίμων και στο Management

Λιλή Περγαντά: Το success story της επιτυχημένης Dragon

Στην Αγγλία η Λιλή Περγαντά ήρθε αντιμέτωπη με τον νέο τρόπο ζωής εκείνης της εποχής: τις βιταμίνες και τα συμπληρώματα διατροφής. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα έβαλε υποθήκη το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που είχε στο όνομά της, ένα κτήμα στην Κωπαΐδα και εισήγαγε από την Αγγλία τα πρώτα της προϊόντα.

Λιλή Περγαντά: Powerhealth

Σε ηλικία 27 ετών, η Λιλή Περγαντά έκανε την αγάπη της για τα βότανα και το ευ ζην επιχειρηματικό όραμα και το μότο «από το φαρμακείο της φύσης στο φαρμακείο της γειτονιάς» πράξη, με τη ίδρυση της Power Health το 1984.

Συνοδοιπόρος της σε αυτό το ταξίδι από την αρχή μέχρι και τώρα παραμένει ο σύζυγός της, κος Κωνσταντίνος Παντελίδης, Αντιπρόεδρος της εταιρείας.

Η ακλόνητη πίστη της Λιλή Περγαντά στις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης και η προσπάθεια όλων των ανθρώπων της εταιρείας να προσφέρουν ποιοτικές, ασφαλείς και αποτελεσματικές λύσεις μέσα από εναλλακτικά προϊόντα υγείας, τόνωσης και ομορφιάς κέρδισαν απόλυτα την εμπιστοσύνη του καταναλωτή.

Σήμερα, 38 χρόνια μετά, η Power Health εξάγει σε 23 χώρες με το ποσοστό των εξαγωγών της να ανέρχεται κοντά στο 13%. Οι διακρίσεις στο εσωτερικό και το εξωτερικό είναι αξιοσημείωτα πολλές και παίζουν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της επιχείρησης, η οποία είναι γνωστή για την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της.

Λιλή Περγαντά: Φιλανθρωπική και κοινωνική δράση

Η Λιλή Περγαντά στηρίζει τη γυναικεία επιχειρηματικότητα και πιστεύει πως η επιτυχία δεν έχει να κάνει με το φύλο, αλλά με τη δύναμη της προσωπικότητας, τη δουλειά και την προσήλωση στον στόχο.
Μέσα από την Power Health έχει επίσης έντονη φιλανθρωπική και κοινωνική δράση. Η Λιλή Περγαντά προωθεί πάντα σημαντικές κοινωνικές αξίες και στηρίζει έμπρακτα και αδιάλειπτα ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και δράσεις φορέων.

dragons den ant1 lili perganta

Η Λιλή Περγαντά μέσα από δηλώσεις της

«Σε αυτή τη ζωή τίποτα δεν μας χαρίζεται αν δεν το διεκδικήσουμε. Δουλεύω σκληρά, αγαπάω και παθιάζομαι με ό,τι κάνω και δεν αποκλίνω από το όραμά μου»

“Η δύναμη ενός μυαλού δεν καθορίζεται από το φύλο. Οι γυναίκες έχουν αποδείξει πλέον ότι είναι σε θέση να ηγηθούν σε ανώτατες επαγγελματικές θέσεις και να κατακτήσουν τον κόσμο της επιχειρηματικότητας”

Λιλή Περγαντά – Τι δηλώνει για το Dragons’ Den;

 «Αν υπήρχε το “DRAGONS’ DEN”, όταν στα 27 μου ξεκινούσα την επιχειρηματική μου καριέρα,  η πρώτη που θα είχα πάει, θα ήμουν εγώ προκειμένου να με βοηθήσει κάποιος να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Γιατί αυτό κάνει το «DRAGONS’ DEN”, τα όνειρα ταλαντούχων και φιλόδοξων ανθρώπων πραγματικότητα!»

Dragons’ Den – Δείτε το τρέιλερ

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ