Λεωνίδας Κουτσόπουλος: H φωτογραφία του νεογέννητου γιου του που ανέβασε και διέγραψε λίγα λεπτά μετά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και περίπου 20 ημέρες η Χρύσα Μιχαλοπούλου και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Ο αγαπημένος σεφ και η γνωστή ηθοποιός απέκτησαν ένα υγιέστατο αγοράκι, που ήδη τους έχει αλλάξει τη ζωή.

Το ζευγάρι κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το ίδιο έχει κάνει και με τη γέννηση του γιου του.

Το πρωί της Παρασκευής ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έκανε όμως μια εξαίρεση, καθώς δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία του νεογέννητου γιου του! Λίγα λεπτά μετά ωστόσο ο κριτής του MasterChef διέγραψε το τρυφερό στιγμιότυπο από τα instastories.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι ζευγάρι περίπου δύο χρόνια και προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους κάνοντας σπάνια κοινές δημόσιες εμφανίσεις.

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο, σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1.000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι, που μου έχει τραγουδήσει», έχει δηλώσει σε συνέντευξή της στην Έλενα Κατρίτση η Χρύσα Μιχαλοπούλου για τη γνωριμία της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

prr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ