Λάουρα Νάργες: Η πρώτη νύχτα στο σπίτι μόνη με τον γιο της – Ο λόγος που απουσίαζαν ο Χρήστος Σαντικάι και η μητέρα της

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του γιου της, η Λάουρα Νάργες έχει επιστρέψει σπίτι της με τον μικρό Αλέξανδρο, τον οποίο δεν αποχωρίζεται στιγμή.

Η ραδιοφωνική παραγωγός πέρασε μάλιστα το πρώτο βράδυ μόνη με τον νεογέννητο γιο της, καθώς ο σύζυγός της, Χρήστος Σαντικάι δεν ήταν μαζί της, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παράλληλα από το σπίτι απουσίαζε το βράδυ της Δευτέρας και η μητέρα της Λάουρα Νάργες, η οποία πήγε να δει από κοντά τον γαμπρό της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, μας έδειξε πώς περνάει, ανεβάζοντας στα instastories μια φωτογραφία από το σαλόνι του σπιτιού, όπου βλέπουμε να ετοιμάζεται να παρακολουθήσει τον «Βασιλιά των λιονταριών».

«Η πρώτη νύχτα μόνη με τον μικρό, χωρίς τον μπαμπά (τραγουδάει) και τη γιαγιά (πήγε να θαυμάσει τον γαμπρό της από κοντά). Τέλεια θα πάει το pyjama party μας» έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Θυμίζουμε πως η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάϊ απέκτησαν αγοράκι, καθώς η ραδιοφωνική παραγωγός γέννησε στις 21 Σεπτεμβρίου. Το ζευγάρι στις αρχές Ιουλίου υπέγραψε μάλιστα σύμφωνο συμβίωσης.

310548665 1482598735555182 7711675296855192838 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ