Λάουρα Νάργες: Η μακροσκελής ανάρτηση στο Instagram λίγο καιρό πριν γεννήσει- “Ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα”

Στιγμές ευτυχίας για τη Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, οι οποίοι σε λίγο καιρό θα κρατούν στην αγκαλιά τους τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Έτσι λοιπόν, οι δύο τους ανυπομονούν να γίνουν γονείς.

Το απόγευμα της Κυριακής 21/8 η Λάουρα Νάργες έκανε μια μακροσκελής ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ραδιοφωνική παραγωγός θέλησε να κάνει μια εξομολόγηση για τον Χρήστο Σαντικάι και το πόσο τη στήριξε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Μάλιστα, το κείμενό της το συνόδευε μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της.

Όσα έγραψε η Λάουρα Νάργες

“Ένα big shout out εδώ σε αυτό το απίστευτο πλάσμα: Ο προσωπικός μου γερανός, μασέρ, μάγειρας, εμψυχωτής, κουβαλητής χαρτομάντιλων για τα ατελείωτα (και μερικές φορές ανεξήγητα) δάκρυα, κουβαλητής γενικά, σάκος του μποξ, ακροατής, σύμβουλος και πολλά πολλά άλλα ακόμα. Πάνω απ όλα ο άντρας της ζωής μου που περνάει εξίσου δύσκολα με αυτήν την εγκυμοσύνη από την δική του θέση φυσικά. Τι έχουν δει τα ματάκια του και και τι έχουν ακούσει τα αυτάκια του από την βδέλλα (εγώ είμαι αυτή δεν ξέρω γιατί μεταμορφώθηκα σε αυτό το «μικρό τέρας» ) αλλά είναι εδώ! Και το επισημάνει και το αποδεικνύει κάθε μέρα και με λόγια αλλά και με πράξεις! Δουλεύει, μαθαίνει, εξελίσσεται, τρέχει, φροντίζει, συντονίζει, προσπαθεί, κάνει υπομονή ΜΕΓΑΛΗ, ονειρεύεται και ετοιμάζεται με όλες τις έννοιες να αγκαλιάσει επιτέλους τον γιο μας!  Την ίδια αγωνία έχει νομίζω και για τις ορμόνες τις γυναίκας του που ελπίζει να εξαφανιστούν λίαν συντόμως. Good job, daddy, I already am so freakin proud of you @xristos.santikai #33weekspregnant”, έγραψε η Λάουρα Νάργες.

Δείτε την ανάρτηση της Λάουρας Νάργες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ