Λάμπρος Κωνσταντάρας: “Δεν θα δούλευα με την Ελένη Μενεγάκη, δεν θα ήθελα να πάθω ό,τι ο Ουγγαρέζος”

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας στην εκπομπή [email protected] και τη Μαίρη Αργυριάδου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους κεντρικούς παρουσιαστές των τηλεοπτικών εκπομπών και συγκεκριμένα στην Ελένη Μενεγάκη, την Κατερίνα Καινούργιου αλλά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

 εκπομπές, την Κατερίνα Καινούργιου και την Ελένη Μενεγάκη.

Όσα είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας

 «Mε πειράζουν οι τηλεκριτικοί που δουλεύουν σε εκπομπές. Κάτι που για μένα είναι τελείως λάθος. Θεωρώ ότι οποιοσδήποτε τηλεκριτικός δεν είναι δίκαιο να δουλεύει στην τηλεόραση. Δεν μπορεί να εκφραστεί όπως θέλει. Δεν μπορεί να γράψει κάτι κακό για την εκπομπή του ή το κανάλι του. Δεν θα το κάνει ή θα έγραφε αλλιώς αν δεν εργαζόταν σε αυτή την εκπομπή» είπε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος πρόσθεσε: «Θα πω ότι θα ζοριζόμουν να πάω να δουλέψω με φίλους μου γιατί δεν θα ήθελα να δημιουργηθούν τριγμοί στη δουλειά. Ας πούμε, δεν θα ήθελα να πάθω αυτό που παθαίνει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος τώρα οπότε δεν θα πήγαινα να δουλέψω με την Ελένη Μενεγάκη».

Δείτε επίσης – Ελένη Μενεγάκη: Η ανάρτηση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τα δημοσιεύματα για τη σχέση τους και το σχόλιό της

Για το αν θα συνεργαζόταν με την Κατερίνα Καινούργιου, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας τόνισε: «Δεν θεωρώ ότι θα ταίριαζα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Έχει πάρα πολύ κόσμο ήδη και είναι φουλ, είναι τίγκα. Περιεχομενικά δεν μου αρέσει που ασχολείται τόσο πολύ με την επικαιρότητα. Εμένα θα μου μαύριζε η ψυχή και είναι ο λόγος για τον οποίο πέρυσι, που το κάναμε και εμείς, στη μισή εκπομπή δεν πέρναγα καλά».

«Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν θα συνεργαζόμουν γιατί δεν θα συνεργαζόμουν με ανθρώπους που δεν εκτιμώ. Όσα κι αν ήταν τα λεφτά, όχι. Αν ήμουν τώρα σε μια φάση που θα είχα οικονομική ανάγκη, πάλι δεν θα συνεργαζόμουν και θα διάλεγα να κάνω μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ