Κούγιας για Πισπιρίγκου: “Στα ύψη η ψυχολογία της, αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριό της”

Ο Αλέξης Κούγιας  μιλώντας το πρωί της Πέμπτης (2/2) στην εκπομπή «Super Κατερίνα» του Αlpha ανέφερε το τι ακριβώς συμβαίνει στην Ρούλα Πισπιρίγκου μετά την ολοκλήρωση της πρώτης ακρόασης της υπόθεσης που συγκλόνισε το Πανελλήνιο.

Όσα είπε ο Κούγιας για την Πισπιρίγκου

«Η ψυχολογία της είναι στα ύψη. Είναι μία τελείως διαφορετική εικόνα γιατί και η ίδια πλέον αντιλαμβάνεται ότι τελειώνει το μαρτύριο της. Θεωρώ ότι το δικαστήριο αυτό είναι “οδηγός” για όλη την υπόθεση αυτή. Ακούγοντας τους ισχυρισμούς μας και τους μάρτυρες που επικαλέστηκαν νιώθει πλέον ότι την υπερασπίζονται εκτός του δικηγόρου της και επιστήμονες με εξαιρετικές γνώσεις, Επειδή είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, η αλλαγή αυτή είναι σημαντική για αυτή. Γι’ αυτό είναι διαφορετική από τις προηγούμενες ημέρες» είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Δείτε επίσης – Αλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: “Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν αυτό που είπε χθες ως…”

Παράλληλα, ο δικηγόρος αποκάλυψε ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που τον ρώτησε η 34χρονη μετά την ολοκλήρωση της δίκης που κατέθεσε ο σύζυγός της.

«Με ρώτησε γιατί λέει τόσα ψέματα και τι έχει να κερδίσει», ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:   

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ