Κώστας Φορτούνης: Έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε πριν από λίγες ημέρες ο Κώστας Φορτούνης, καθώς η σύζυγος του μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού, Ιωάννα Καταραχιά, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους στις 8 Ιουλίου. Όπως γράφει η Κορύνα Μανταγάρη στη RealLife, ο Φορτούνης junior γεννήθηκε σε γνωστό ιδιωτικό μαιευτήριο και ο άσος του Ολυμπιακού έδωσε το «παρών» στη γέννα, μη λείποντας λεπτό από το πλευρό της συζύγου του, καθ’ όλη τη διάρκεια του τοκετού. Ο μικρός αναμένεται μάλιστα να πάρει το όνομα Σπύρος, από τον πατέρα του άσου των ερυθρολεύκων.

Η γέννηση του γιου του Κώστα Φορτούνη, έδωσε στον ποδοσφαιριστή τη δύναμη να μπει στο χειρουργείο μία εβδομάδα μετά, το οποίο πήγε πάρα πολύ καλά. Αυτό καθώς ο παίκτης του Ολυμπιακού υπέστη ρήξη χιαστού στο αριστερό γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον 6 μήνες.

Ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά είναι μαζί τρία χρόνια και στις 5 Ιουλίου παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Καλαμπάκας. Οι δυο τους, σύμφωνα με πρόσωπα από τον στενό φιλικό τους κύκλο, υπολογίζουν το επόμενο καλοκαίρι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, ενώ ταυτόχρονα να γίνει και η βάφτιση του γιου τους.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ