Κωνσταντίνος Κυρανάκης: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τον μυστικό γάμο στην Κύθνο

Για τον γάμο του που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο μακριά από την Αθήνα και τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης στη Σάσα Σταμάτη και την εφημερίδα Παραπολιτικά. 


Ο γάμος ήταν αποτέλεσμα κεραυνοβόλου έρωτα ή σχέσης ετών, που δοκιμάστηκε στον χρόνο; 


Με την Ελένη ξεκινήσαμε να βγαίνουμε αρχές του 2015, αν και την είχα γνωρίσει κάποια χρόνια νωρίτερα. Επειτα από σχεδόν 6 χρόνια σίγουρα είναι μια σχέση που δοκιμάστηκε στον χρόνο. Οπως κάθε σχέση είχε τις δυσκολίες της. Είμαστε και οι δύο πολύ έντονοι χαρακτήρες. Αλλά θεωρώ ότι αν ένα ζευγάρι ξεπερνά τα προβλήματα, έρχεται πιο κοντά και η σχέση γίνεται πιο βαθιά, πιο ουσιαστική. Αυτό νομίζω ότι έγινε και με εμάς. 


Γνωριστήκατε όσο ήσασταν στην πολιτική ή νωρίτερα; 


Εκείνη την περίοδο ήμουν πρόεδρος της Νεολαίας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, οπότε είχα ενασχόληση με την πολιτική, αλλά όχι όπως σήμερα. Θυμάμαι πως όταν της ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να κατέβω βουλευτής στη Β’ Αθήνας ήταν πολύ αρνητική. Θεωρούσε ότι θα με αλλάξει ως άνθρωπο η πολιτική. Σήμερα δεν έχει την ίδια άποψη. Εχει καταλάβει ότι παραμένω ο ίδιος και με στηρίζει πολύ, πράγμα που είναι σημαντικό για μένα. Οπως επίσης σημαντικό είναι ότι η ίδια έχει τη δουλειά της (είναι δικηγόρος σε μια ναυτιλιακή εταιρεία) και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, κάτι που την καθιστά ανεξάρτητη. Τη θαυμάζω γι’ αυτό. 


Πώς αποφασίσατε να πάτε κόντρα στον κορονοϊό και τελικά να παντρευτείτε σε αυτή τη συγκυρία; 


Η απόφαση να παντρευτούμε ήρθε αρκετά πριν από την πανδημία. Μάλιστα, αναγκαστήκαμε να ακυρώσουμε την πρώτη ημερομηνία, όπως και τα πλάνα μας για τους φίλους που θέλαμε να είναι παρόντες. Η αλήθεια είναι ότι πάντα ήθελα ο γάμος μου να είναι όσο πιο απλός γίνεται. Πιστεύω ότι η απλότητα βοηθά αυτές τις στιγμές να κρατούν την ουσία και την αυθεντικότητά τους. 


Γιατί στην Κύθνο; 


Kύθνος είναι ένα νησί που αγαπάμε πολύ και οι δύο. Το είχαμε επισκεφθεί αρκετές φορές και έχουμε περάσει πολύ όμορφες στιγμές εκεί. Τρία χρόνια πριν, σε μια απογευματινή βόλτα στην παραλία της Αοσσας, στην ανατολική πλευρά του νησιού, βρήκαμε ένα εκκλησάκι πάνω σε έναν βράχο. Εκεί μου μπήκε πρώτη φορά η ιδέα. Τελικά τα έφερε έτσι η ζωή και παντρευτήκαμε στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη στην Κύθνο. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για να γίνει αυτός ο γάμος μάς βοήθησαν οι άνθρωποι του νησιού, με τα τοπικά προϊόντα τους, τα μαγαζιά τους και τη δουλειά τους. Νέα παιδιά, που μένουν εκεί όλο τον χρόνο και πλέον τους νιώθουμε σαν οικογένειά μας. Θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε στην Κύθνο. Είναι ένα νησί που σημαίνει πολλά για μας. 


 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ