Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις σχέσεις του με τον Πάνο Μουζουράκη

Ο Πάνος Μουζουράκης πριν λίγο διάστημα μίλησε στο podcast του Δημήτρη Σταρόβα και αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Αργυρό και στις σχέσεις που διατηρούν.

«Το “The Voice” θα γίνει, Σεπτέμβριο ξεκινάμε ξανά. Η θέση του κριτή που αλλάζει συνήθως, που έχει περάσει ο Κωστής Μαραβέγιας, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, είναι αυτή που έχει τώρα ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Φέτος θα είναι ο Δημήτρης ο Σταρόβας! Δεν ξέρω εάν θα έρθει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, δεν μου μιλάει πια. Στην αρχή μου μιλούσε… Στην αρχή με προσέγγισε πολύ φιλικά, να δει πώς είναι τα πράγματα. Μόλις τα έμαθε, δεν με ξαναπήρε τηλέφωνο. Δεν ξέρω τι πήγε στραβά. Είναι και ομορφόπαιδο! Είναι ωραίος» είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κωνσταντίνος Αργυρός: Έμοιαζε με ηθοποιό άλλης εποχής με τα ρούχα του – Το αξεσουάρ που έκανε την διαφορά

Η on camera αντίδραση του Κωνσταντίνου Αργυρού για τον Πάνο Μουζουράκη

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρέθηκε στο θέατρο Άλσος και στη συναυλία της Άννας Βίσση.

Η κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα” συνάντησε τον δημοφιλή τραγουδιστή και η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τις σχέσεις του με τον Πάνο Μουζουράκη.

«Τι έχει γίνει τελικά με τον Πάνο Μουζουράκη; Τα έχετε βρει;» ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου με τον Κωνσταντίνο Αργυρό να απαντά με χαμόγελο: «Δεν τα χάσαμε ποτέ».

Να θυμίσουμε πως ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Πάνος Μουζουράκης έχουν ξεκινήσει ήδη τα γυρίσματα για το νέο κύκλο του “The Voice”.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ