Κωνσταντίνα Σπυροπούλου- Βασίλης Σταθοκωστόπουλος: Παντρεύονται σύντομα με πολιτικό γάμο- Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος βιώνουν την πιο ευτυχισμένη φάση της ζωής τους.

Συγκεκριμένα, οι δύο τους σε λίγο καιρό θα γίνουν για πρώτη φορά γονείς και θα κρατήσουν στην αγκαλιά τους τον καρπό του έρωτά τους.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έξοδος στο κέντρο της Αθήνας για την εγκυμονούσα

Παντρεύονται ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Το πρωί της Πέμπτης 29 Σεπτέμβριου στην εκπομπή “Super Κατερίνα” αποκάλυψαν ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος παντρεύονται σύντομα με πολιτικό γάμο.

Η δημοσιογράφος Έλενα Πολυκάρπου παρουσίασε όλο το ρεπορτάζ για τον γάμο του ζευγαριού.

Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν προχωρήσει όλες τις διαδικασίες, ενώ κρατούν μυστική την ημερομηνία του γάμου τους.

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Alpha, χρειάζονται δύο άδειες ΔΕΚΟ από τον Δήμο που ζουν και οι δύο άνθρωποι που θέλουν να παντρευτούν, δημοσίευση σε εφημερίδα καθημερινή που κυκλοφορεί Πανελλαδικά, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, ληξιαρχειακή πράξη γέννησης, δύο παράβολα των 18 ευρώ και τις δύο ταυτότητες.

«Καταλαβαίνουμε ότι ο πρώτος γάμος θα είναι πολιτικός, μετά είπαμε θα κάνουν κάτι μεγάλο, έναν θρησκευτικό γάμο, με το καλό να τους έρθει και το μωράκι», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου για το θέμα και πρόσθεσε: «Άντε με το καλό και στα δικά μας οι ελεύθερες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ