Κίμων Κουρής: Οι σειρές, οι σπουδές και ο ρόλος στη σειρά “Παγιδευμένοι”

Τον βλέπουμε στην σειρά του ΑΝΤ1, «Παγιδευμένοι» και το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Κίμωνας Κουρής έχει ήδη κλέψει τις εντυπώσεις. Αναζητήσεις για τις σπουδές, το βιογραφικό αλλά και τις σειρές που έχει παίξει είναι εξαιρετικά υψηλές και εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνη.

Κίμωνας Κουρής: Το βιογραφικό και οι σπουδές

 

  • Ο Κίμων Κουρής είναι ηθοποιός και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη.
  • Είναι απόφοιτος της Δραματικής Σχολής του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος και δείγμα της δουλειάς του στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Νίκη (2017), Reservoir dogs (2018), Περιμένοντας τον Γκοντό (2018), Γιαννούλα η Κουλουρού (2019).
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimonas Kouris (@kimonaskouris)

 

  • Στην τηλεόραση συμμετείχε στη σειρά Έξαψη (2021).
  • Ο Κίμωνας Κουρής είναι επίσης συνιδρυτής της καλλιτεχνικής ομάδας Perros.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kimonas Kouris (@kimonaskouris)

 

  • Αγαπά πολύ τα ζώα και έχει ένα σκυλάκι λαμπραντόρ που το έχει ονομάσει Bruno.
  • Στον ελεύθερό του χρόνο αγαπά να ταξιδεύει.

Κίμωνας Κουρής: Ο ρόλος στη σειρά «Παγιδευμένοι»

Ο Κίμωνας Κουρής εμφανίζεται στην σειρά «Παγιδευμένοι» ως Σταύρος Μαυρίδης.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ (Εισαγγελέας) – ΚΙΜΩΝ ΚΟΥΡΗΣ. Ο Σταύρος είναι Εισαγγελέας στην Εισαγγελία Πειραιά μαζί με τον Δημήτρη. Ψυχρός, τυπικός, φιλόδοξος και κλειστός χαρακτήρας. Αγαπάει την εξουσία που του δίνει η θέση του και την εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Του αρέσει η πολυτέλεια, φροντίζει τον εαυτό του και είναι πάντα κομψά ντυμένος. Με τον Δημήτρη είναι φίλοι και συνεργάτες χρόνια, αλλά η σχέση τους – κυρίως από την πλευρά του Σταύρου – είναι έντονα ανταγωνιστική. Είναι θυμωμένος, γιατί ο Δημήτρης διέλυσε τον αρραβώνα του με την πολυαγαπημένη αδελφή του, την οποία προστατεύει από τότε που έχασαν τους γονείς τους. Ο Σταύρος είναι ένας εξαίρετος και τίμιος εισαγγελέας που δεν αντέχει να χάνει. Τώρα, όμως, φαίνεται ότι έχει πολλά να χάσει και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του…

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ