Κιμ Καρντάσιαν: Ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τον Κάνιε Γουέστ – “Θα συνεχίσω να τον προστατεύω για το καλό των παιδιών μου”

Μια συνέντευξη στην εκπομπή «Angie Martinez IRL» παραχώρησε η Κιμ Καρντάσιαν. Η reality star μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της, Κάνιε Γουέστ και ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για την συνεπιμέλεια των παιδιών τους.

Δείτε επίσης – Κάνιε Γουέστ: Απίστευτη ανάρτηση μίσους του για τον Πιτ Ντέιβιντσον μετά τον χωρισμό από την Κιμ Καρντάσιαν

Κιμ Καρντάσιαν – Έβαλε τα κλάματα όταν αναφέρθηκε στον Κάνιε Γουέστ

«Η από κοινού ανατροφή των παιδιών μας είναι δύσκολη. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολη», είπε αρχικά η Κιμ Καρντάσιαν και συνέχισε: «Είχα τον καλύτερο μπαμπά και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις από εκείνον και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου -όσο μπορούν να το έχουν αυτό.Αυτό θα ήθελα για εκείνα. Αν δεν ξέρουν όλα αυτά τα πράγματα που λέγονται ή τι συμβαίνει στον κόσμο, γιατί να τους φέρω αυτή την αρνητική ενέργεια; Αυτό είναι πολύ βαρύ ακόμα και για τους ενήλικες, δεν είναι έτοιμα να το αντιμετωπίσουν.

Κάποια μέρα, τα παιδιά μου θα με ευχαριστήσουν που κράτησα αυτή τη στάση και δεν “έριξα” τον μπαμπά τους, όταν μπορούσα. Θα με ευχαριστήσουν και θα τους απαντήσω προσωπικά σε οτιδήποτε θέλουν να μάθουν. Σίγουρα τον προστάτεψα και θα εξακολουθώ να το κάνω, για τα παιδιά μου. Στο σπίτι μου, τα παιδιά μου δεν ξέρουν τίποτα που συμβαίνει από όσα συμβαίνουν στον έξω κόσμο. Κρέμομαι από μια κλωστή, ξέρω ότι ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί. Όσο όμως, γίνεται αυτό, θα συνεχίσω να τα προστατεύω».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο τη συνέντευξη της Κιμ Καρντάσιαν:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ