Κατρίνα Τσάνταλη: Η δημόσια έκκληση στο Instagram μετά την καταστροφική φωτιά στην Βαρυμπόμπη

Πριν από μερικές ημέρες η Κατρίνα Τσάνταλη βίωσε δύσκολες στιγμές, αφού κάηκε το καταφύγιο ζώων της από την καταστροφική φωτιά στην Βαρυμπόμπη.

Η συγγραφέας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κάνει έκκληση από όσους μπορούν να την βοηθήσουν να βρεθεί στέγη για τα πυρόπληκτα ζώα.

«Δέχομαι συνεχώς μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης για το @a_little_shelter και μακάρι να είχα τον χρόνο να απαντήσω στον καθένα ξεχωριστά. Το εκτιμώ πραγματικά όσο δεν φαντάζεστε! Αυτές τις μέρες τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ να βοηθήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Ειλικρινά δεν μπορώ να στεναχωρηθώ τώρα για το καταφύγιο μας όταν είναι τόσο μεγάλη η καταστροφή σχεδόν σε όλη την χώρα. Όποιοι μου στέλνετε πως μπορείτε να βοηθήσετε, ανεβάζω στα stories μου μόνο ότι καταφέρνω να διασταυρώσω προσωπικά ή γνωρίζω πως είναι έγκυρο. Για το @a_little_shelter κάθε βοήθεια είναι σημαντική και μπορείτε να μπείτε στο site μας για απευθείας δωρεά (www.alittleshelter.gr) . Σε λίγες μέρες που εύχομαι επιτέλους να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης σε όλη την Ελλάδα, θα σας χρειαστούμε πραγματικά. Για όλα τα πυρόπληκτα ζώα που θα έχουν μόνο εμάς (γενικότερα τις ενεργές φιλοζωικές). Η κινητοποίηση είναι συγκινητική για την ώρα. Και το μόνο που με καθησυχάζει κάπως είναι πως στην ανάγκη έχουμε τους φίλους, τους γείτονες, άγνωστους ανθρώπους που τρέχουν να βοηθήσουν. Όχι μόνο για τα ζώα φυσικά.. Δεν ξέρω από που να αρχίσω με αυτή την τεράστια καταστροφή που ακόμα δεν έχει τελειώσει. Σίγουρα δεν είναι τώρα η ώρα του απολογισμού. Ούτε έχει έρθει η στιγμή για το επόμενο βήμα. Τώρα είναι η ώρα που πρέπει ΜΟΝΟ να βοηθήσουμε. Βλέπω ομάδες νέων που κάνουν βόλτες στα καμένα μήπως βρουν κάτι ζωντανό να το βοηθήσουν. Βλέπω ομάδες νέων που κάνουν περιπολίες για εμπρηστές. Βλέπω ομάδες νέων που μαγειρεύουν για τους συνανθρώπους μας που τους κάηκαν τα σπίτια. Που πηγαίνουν όπως μπορούν να δώσουν νερό σε ανθρώπους που παλεύουν μέρες να σβήσουν τις φωτιές. Αυτό είναι τώρα. Μόνο η βοήθεια. Παρακαλώ μην ξεχνάτε τις δωρεές σας στην @animawild για όλα τα πυρόπληκτα άγρια ζώα που κατάφεραν να μη γίνουν στάχτη και έχουν στην φροντίδα τους. Κουράγιο, καλή δύναμη και καλή τύχη!», έγραψε η Κατρίνα Τσάνταλη.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της Κατρίνας Τσάνταλη.

katrina tsantali 234171882 2697923720507299 7541112680796951733 n

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ