Κάτια Ζυγουλη: Η throwback φωτογραφία με την “αδερφή” ψυχή της από τον χώρο του μόντελινγκ!

Νοσταλγική διάθεση είχε το απόγευμα της Παρασκευής η Κάτια Ζυγούλη και ανέσυρε από το “ντουλάπι” με τις αναμνήσεις της μία αγαπημένη της φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, το top model και παρουσιάστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μία πόζα με το μοντέλο και καλή της φίλη, Σοφία Χρυσοχοΐδου που έκαναν καριέρα την ίδια χρονική περίοδο.

Τόσο η Κάτια Ζυγούλη όσο και η Σοφία Χρυσοχοΐδου μεσουράνησαν πριν από μερικές δεκαετίες στα ντεφιλέ των πιο διάσημων οίκων υψηλής ραπτικής, αφήνοντας το δικό τους στίγμα στον χώρο του μόντελινγκ. 

«Άνοιξα αρχείο! Θα γίνει πολύ tbt!!! Να το το Σοφάκι μου, Αδελφές στη μορφή, αδελφές στη ψυχή. Μαζί στη δουλειά, μαζί στα ταξίδια.

Να πλέκουμε, κυριολεκτικά, σε ένα διαμέρισμα στο Παρίσι και να φιλοσοφούμε. Μια νεράιδα που ζούσε πάντα στους δικούς της κόσμους. Δεν μπαίνει σε κανόνες, λέει πάντα την αλήθεια της. Η Σοφία είναι σοφή. Τώρα ζει στον κόσμο που έφτιαξε για αυτήν. Με την οικογένεια της, τον κήπο της και την ζωγραφική της. @sofia_chrysochoidou», έγραψε η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε την άναρτηση της Κάτιας Ζυγούλη στο Instagram:

katia zygouli 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ