Κάτια Δανδουλάκη: Κατέφθασε στα δικαστήρια για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη – Φωτογραφίες

Συνεχίζεται σήμερα Πέμπτη 24/11 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη.

Η Κάτια Δανδουλάκη κατέφθασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από τον δικηγόρο κ. Αλέξανδρο Μίντζια προκειμένου να καταθέσει για τα όσα υποστήριξε η Λένα Δροσάκη.

Δείτε επίσης – Κάτια Δανδουλάκη: “Σπάει” τη σιωπή της λίγες ημέρες πριν τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και αποκαλύπτει αν θα καταθέσει

Να θυμίσουμε ότι η ηθοποιός είχε ισχυριστεί ότι αρχικά αρνήθηκε την πρόταση για συνεργασία με τον Πέτρο Φιλιππίδη την οποία τελικά αποδέχθηκε όταν η Κάτια Δανδουλάκη την διαβεβαίωσε πως θα φροντίσει να μην προκύψει κανένα πρόβλημα.

Κάτια Δανδουλάκη – Κατέφθασε στα δικαστήρια για την δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη

«Μια ημέρα και χωρίς κανέναν λόγο επιτέθηκε (σ.σ. ο Πέτρος Φιλιππίδης) φραστικά και με απίστευτη ένταση ενώπιον όλου του θιάσου, σε εμένα και σε συνάδελφό μου. Η πρόβα διακόπηκε και εγώ το ίδιο βράδυ απευθύνθηκα κατ’ ιδίαν στην κυρία Δανδουλάκη και της είπα, ευρισκόμενη σε κατάσταση μεγάλης ταραχής, ότι δεν αντέχω άλλο και δυστυχώς δε μου μένει παρά να αποχωρήσω από την παράσταση. Μετά από δυο ημέρες η κυρία Δανδουλάκη ανακοίνωσε στον Πέτρο Φιλιππίδη ότι δε θα χρειαστεί άλλο τις υπηρεσίες του ως σκηνοθέτη» υποστήριξε η ηθοποιός.

Δείτε τις φωτογραφίες με την Κάτια Δανδουλάκη:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ