Κατερίνα Στικούδη: Πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της

Εξιτήριο από το μαιευτήριο τρεις μέρες μετά τη γέννηση του γιου της πήρε το μεσημέρι της Τετάρτης η Κατερίνα Στικούδη. Η τραγουδίστρια έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη βγήκε από το μαιευτήριο και δεν αρνήθηκε να ποζάρει χαμογελαστή στους φωτογράφους που την περίμεναν.

Πλέον για την Κατερίνα Στικούδη και τον Βαγγέλη Σερίφη ξεκινάει μια νέα ζωή, καθώς το ζευγάρι είναι πλέον τρισευτυχισμένο με τον ερχομό του γιου του, που θα πάρει το όνομα Βύρωνας.

Θυμίζουμε πως η Κατερίνα Στικούδη γέννησε τον γιο της με φυσιολογικό τοκετό την Κυριακή (17/10).

Ο γυναικολόγος της τραγουδίστριας μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε αποκαλύψει λεπτομέρειες για τον τοκετό. Ο ίδιος είχε πει: «Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια. Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ