“Ήρθε ένας κύριος Βασίλης και πήρε τον Γιώργο Μαρίνο και έχασα τα ίχνη του”

Απόσπασμα από τη συνέντευξη της Άννας Φόνσου στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» προβλήθηκε στην εκπομπή “Happy Day”.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τον Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος βρίσκεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια.

Δείτε επίσης – Άννα Φόνσου: “Ο Γιώργος Μαρίνος έκοψε όλες τις σχέσεις με εμάς, δεν τον ξανά ενόχλησα ποτέ”

«Φιλοξένησα τον Γιώργο Μαρίνο στο Σπίτι του Ηθοποιού σε μία σουίτα, φώναξα μία νοσηλεύτρια και είπα στο προσωπικό να μην πηγαίνουν να του ζητούν φωτογραφίες. Μαζί του βρισκόταν και ο κος Βασίλης, τα παιδιά του οποίου έχει βαφτίσει ο Γιώργος Μαρίνος. Αφού πέρασε ένας μήνας, του είπα ότι δεν μπορούμε να τον έχουμε στο Σπίτι του Ηθοποιού εφόσον έχει λεφτά.

Μου είπε τότε ότι είχα δίκιο, έρχεται ο Φασουλής, τον πήρε μαζί με τον κ. Βασίλη για να πάει σε ένα ίδρυμα και την επόμενη ημέρα του τηλεφώνησα και μου είπε ότι είναι σε έναν παράδεισο. Του είπα ότι θα πάω την επόμενη ημέρα, τον κάλεσα νωρίτερα και δεν απαντούσε. Παίρνω το ίδρυμα και μου είπαν πως έφυγε με τον κ. Βασίλη.  Μετά με πήρε ο κ. Βασίλης, μου είπε να μην ξανασχοληθώ ποτέ με τον Μαρίνο για το που είναι και τι κάνει και με έβρισε κιόλας. Δεν έχει δικαίωμα να μην μας λέει που είναι ο Γιώργος Μαρίνος», είπε η Άννα Φόνσου.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Άννα Φόνσου:  

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ