Ιωάννα Τούνη: Η συνάντηση που είχε από το παρελθόν και η αναφορά στην περίοδο που ήταν δασκάλα

Η Ιωάννα Τούνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους, στιγμές από την καθημερινότητά της.

Σήμερα Παρασκευή, η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε μαζί με τον γιο της στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος” ώστε να ταξιδέψει για τη Θεσσαλονίκη.

Εκεί, η influencer είχε μια συνάντηση από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είδε μια μαθήτριά της. Να σημειώσουμε, πως η ίδια έχει αποφοιτήσει από το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Αλεξανδρούπολης και έκανε την πρακτική της σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Από τότε έχουν περάσει 8 χρόνια.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Τούνη: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την εγκυμοσύνη της! “Πως χωρούσε στην κοιλίτσα μου;”

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη για τη μαθήτριά της

Την αποκάλυψη για τη συνάντηση με την πρώην μαθήτριά της, η Ιωάννα Τούνη την έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας ένα βίντεο.

«Συνάντησα στο αεροδρόμιο μια μαθήτριά μου που έγινε 20 χρονών. Πολύ χάρηκα που με χαιρέτησε και ακόμα περισσότερο που μου είπε ότι ήμουν πολύ καλή δασκάλα. Εσύ ήξερες ότι είχα τελειώσει παιδαγωγικό δημοτικής εκπαίδευσης;», έγραψε και περιέγραψε λέγοντας: «Μου είπε “δεν ξέρω αν με θυμάσαι αλλά ήμουν μαθήτριά σου όταν έκανες την πρακτική σου”. Είμαι παιδαγωγός δεν ξέρω αν το ξέρετε. Συνάντησα μαθήτριά μου. Με θυμόταν. Και εγώ τη θυμήθηκαν φυσιογνωμικά. Η κοπέλα έχει γίνει 20 χρονών. Πόσο πολύ έχω γεράσει Θεέ μου; Ήταν 12».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ