Η Ιωάννα Τούνη εξομολογείται: “Έξι αγόρια με είχαν φτύσει στα μούτρα…”

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια εξομολόγηση.

Συγκεκριμένα, η ίδια ανέβασε μερικά βίντεο και μίλησε για το bullying και τον σχολικό εκφοβισμό που βιώνουν διάφορα παιδιά.

Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε πως και η ίδια έχει πέσει θύμα bullying στο δημοτικό.

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν πάντα η καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια. Με κορόιδευαν πάρα πολύ επίσης για τα αυτιά μου, ότι μοιάζουν με εξωτικού. Μπορεί να με κορόιδευαν για αδιανόητους λόγους. Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα οριακά μου γλύφουν τα πόδι. Το κάρμα επιστρέφει πάντα σε αυτούς που είναι σωστοί και δίκαιοι και δεν έχουν πειράξει κάποιον», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Μάλιστα, η ίδια έγραψε στο βίντεο της: «Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ