Ιωάννα Τούνη: Έκανε on camera ένεση στην κοιλία της για την θρομβοφιλία- Τα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram

Η Ιωάννα Τούνη βιώνει την πιο ξεχωριστή περίοδο της ζωής της, καθώς είναι έγκυος και θα γίνει σε λίγο καιρό για πρώτη φορά μαμά.

Η influencer που ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της, τον καρπό του έρωτά της από τον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ιωάννα Τούνη στην εγκυμοσύνη της

Πριν από μερικές ημέρες, η Ιωάννα Τούνη μέσα από τα social media αποκάλυψε πως θα ξεκινήσει να κάνει ενέσεις στην κοιλιά της, καθώς έχει θρομβοφιλία.   

«Εντωμεταξύ πήγα στον γυναικολόγο και ένα update εγκυμοσύνης που δεν μου άρεσε καθόλου, έχω θρομβοφιλία, δεν το έχω πει. Δεν με πειράζει γενικά κάπου, αλλά τώρα με το μπεμπάκι πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί. Έπαιρνα μέχρι τώρα ειδικά χαπάκια, για να μην πήξει το αίμα, γιατί αυτό είναι θρομβοφιλία, ένα ενδεχόμενο να πήξει το αίμα και να μην μπορεί να τρέφεται η έγκυος και το μπεμπάκι, αν τα λέω και σωστά. Απλά και λαϊκά, από αύριο ξεκινάω κάθε ημέρα να κάνω ενέσεις στην κοιλιά μου και δεν μου άρεσε καθόλου. Στεναχωρήθηκα. Θα σας ενημερώσω για το πώς είναι», είχε δηλώσει η Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη– Έκανε on camera ένεση

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο βίντεο και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους τη στιγμή που κάνει ένεση στην κοιλιά της.

Όπως τόνισε, η Ιωάννα Τούνη αυτή ήταν η πρώτη φορά που έκανε την ένεση για την θρομβοφιλία μόνη της, καθώς τις προηγούμενες δύο ημέρες τις έκανε με την βοήθεια του φαρμακοποιού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ