Ιωάννα Μαλέσκου: Απαντά για την Μαρία Μπακοδήμου και στις φήμες που θέλουν να αναλαμβάνει την εκπομπή της στον ΣΚΑΪ

Η Ιωάννα Μαλέσκου την ερχόμενη σεζόν θα βρίσκεται εκτός ΣΚΑΪ αποχαιρετώντας την εκπομπή της Love it”,.

Σύμφωνα με φήμες που κυκλοορούν στους τηλεοπτικούς διαδρόμους, η Μαρία Μπακοδήμου είναι η παρουσιάστρια που παίρνει την θέση της στη ζώνη 12-2.

 Έτσι, η Ιωάννα Μαλέσκου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» αναφέρθηκε στα νέα επαγγελματικά της σχέδια ενώ απάντησε και για την Μαρία Μπακοδήμου.

Ιωάννα Μαλέσκου – Η απάντηση σε ερώτηση για την Μαρία Μπακοδήμου – Τι είπε;

«Οι άνθρωποι της τηλεοράσεις όταν δεσμευόμαστε από ένα συμβόλαιο, δεν μας επιτρέπεται να μιλάμε και να αποκαλύπτουμε, είναι  κακό και δεν είναι και σωστό. Πολύ σύντομα θα μπορώ να μοιραστώ μαζί σας όμορφα πράγματα τα οποία ετοιμάζω και αυτό με κάνει να ανυπομονώ να τελειώσει η σεζόν», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Διαβάζω πολλά πράγματα για εμένα τα οποία δεν ισχύουν, πλέον όμως έχω κάνει πολλά βήματα πίσω και τα παρατηρώ σαν να μην αφορούν εμένα. Ακούστηκε ότι θα πάω στο Star και θα ακουστούν και άλλα. Δεν θα απαντήσω όμως και το μόνο που θα πω είναι πως αυτά που δεν γράφονται είναι πολύ πιο σημαντικά από αυτά που γράφονται».

Δείτε επίσης – Ιωάννα Μαλέσκου: Έτσι αντέδρασε στις φήμες που θέλουν την Μαρία Μπακοδήμου να παίρνει τη θέση της στον ΣΚΑΪ

Τέλος, η Ιωάννα Μαλέσκου απάντησε για τα δημοσιεύματα που θέλουν την Μαρία Μπεκατώρου να αναλαμβάνει εκπομπή στην ζώνη του “Love it”: «Δεν μου αρέσει να συζητάω για άλλα πρόσωπα, γενικά με την σύγκριση έχω καεί και χωρίς καν να το επιδιώξω. Μου αρέσει αυτό που είμαι και αυτό που σχηματίζομαι».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ