Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Το πρώτο μήνυμα μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας της με τον ΣΚΑΪ και η αναφορά στον Alpha

Στον ΣΚΑΪ θα βλέπουμε τη νέα τηλεοπτική σεζόν την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα παρουσιάζει το Love Island, όπως ανακοίνωσε επίσημα το πρωί της Δευτέρας το κανάλι του Φαλήρου. Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του ΣΚΑΪ, η παρουσιάστρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο μήνυμά της έκανε μάλιστα αναφορά και στον Alpha, με τον οποίο η συνεργασία της ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο χρόνια.

Η ανάρτηση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Στη ζωή θα βρεις μπροστά σου πολλές κλειστές πόρτες και θα ακούσεις πολλά όχι. Θα βρεις όμως και ανθρώπους που πιστεύουν σε σένα, σε στηρίζουν και σου δίνουν την ευκαιρία. Κρατάω αυτή την όμορφη εκκίνηση που μου χάρισαν οι άνθρωποι του @alphatv, την πίστη και την αγάπη τους. Και τους ευχαριστώ. Τώρα δίνω με χαρά τη σκυτάλη στο όραμα της νέας μου τηλεοπτικής οικογένειας στον @skaitv.gr. Από μένα λοιπόν είναι όχι σε όλα τα όχι που άκουσα και σε συμπεριφορές που δεν κατανόησα ποτέ, thank you tho, με μάθατε τόσα πολλά. Για πάντα ευγνώμων. ΝΑΙ λέω πάντα και για πάντα μόνο σε εσάς και σας ευχαριστώ τόσο πολύ που μου χαρίσατε μια νέα ζωή. Χρωματιστή, γεμάτη προκλήσεις και απέραντη αγάπη» έγραψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, δημοσιεύοντας παράλληλα μια φωτογραφία στην οποία τη βλέπουμε να κρατάει ένα πλακάτ που γράφει: «Alpha females always look upon the Skai».

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ