Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αναφορά στη σχέση της με τον Snik- “Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές”

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σήμερα Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή “Πρωινό μας”, όπου βρέθηκε καλεσμένη.

Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του “Love Island” ρωτήθηκε και για το δεσμό που διατηρούσε με τον Snik.

«Κάποιες επιλογές σου είναι τελείως αντίθετες από αυτό που βλέπω εγώ τώρα. Πώς γίνεται;», τη ρώτησε η Φαίη Σκορδά.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Παραδέχτηκε για πρώτη φορά τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη και η εξομολόγηση για την επανασύνδεσή τους

«Το ότι υπάρχει μία εικόνα σε έναν άνθρωπο, δεν σημαίνει ότι υπάρχει το ίδιο μέσα και σε ένα σπίτι. Υπάρχει τεράστια διαφορά και απόκλιση. Επίσης, ο κάθε άνθρωπος έχει τα όριά του και τα βάζει από την αρχή. Εγώ είμαι άνθρωπος με όρια και είμαι άνθρωπος που έχει περάσει καλά στις επιλογές του, τώρα το τι συμβαίνει έξω από το σπίτι μου δεν το γνωρίζω και δεν με αφορά. Στενοχωριόμουν για κάποια πράγματα και κάποιες επιλογές. Πολύ. Ελπίζω να περάσει αυτό και να είναι ίσως κάποιο πρόβλημα, κάποια στενοχώρια, κάποια δυσαρέσκεια, αλλά εγώ δεν είμαι ψυχολόγος και δεν θα λύσω τα προβλήματα όλου του κόσμου. Δόξα τω Θεώ έχω τα δικά μου και είναι πάρα πολλά. Ας λύσω αυτά για αρχή», απάντησε από την πλευρά της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί και ακούστε τι είπε στο 11.57′.

 


 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ