Η Γη της Ελιάς: Η πασίγνωστη παρουσιάστρια που θα δούμε στη σειρά

Μια έκπληξη περιμένει του τηλεθεατές της σειράς, «Η Γη της Ελιάς», καθώς σύντομα σε αυτή θα δουν μια πασίγνωστη παρουσιάστρια να κάνει την είσοδό της.

Ο λόγος για τη Μαρία Μπεκατώτου, η οποία θα υποδυθεί τον εαυτό της, καθώς ο Πότης από τη «Γη Της Ελιάς» θα παίξει στο “The Chase”.

Δείτε επίσης – Η εξομολόγηση του Αλέξανδρου Σκουρλέτη: “Όταν έμαθα ότι ο πατέρας μου είχε καρκίνο ήταν ένα πολύ δυνατό χτύπημα”

Ο Ανδρέας Γεωργίου για τη συμμέτοχη της Μαρίας Μπεκατώρου στη “Γη της Ελιάς”

Η κάμερα της εκπομπής «Ελένη» βρέθηκε στα γυρίσματα που έγιναν στο στούντιο του τηλεπαιχνιδιού του Mega με τον Ανδρέα Γεωργίου να αποκαλύπτει πως προέκυψε η συμμετοχή της Μαρίας Μπεκατώρου στη σειρά.

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, τη Βάνα Δημητρίου, που όταν παίζει το The Chase, δεν το σηκώνει. Είναι φανατική. Και με τον χαρακτήρα του Πότη “κούμπωνε” πολύ καλά να το ενσωματώσουμε με τη Γη της Ελιάς.

Είναι μία πολύ ωραία συγκυρία, γιατί συμπαθιόμαστε πολύ με τη Μαρία Μπεκατώρου, γνωριζόμαστε χρόνια. Το είχαμε και ως χιούμορ μεταξύ μας το πότε θα με κάνεις ηθοποιό και τα λοιπά. Ήταν πολύ σωστή σε όλα, δεν ήταν γύρισμα σήμερα αλλά διασκέδαση», είπε ο Ανδρέας Γεωργίου, ενώ η Μαρία Μπεκατώρου πρόσθεσε:

«Πολύ ωραία ιδέα είχαν οι συντελεστές. Μας αρέσει πάρα πολύ αυτή η εμπειρία που ζούμε σήμερα εδώ. Έχουμε και τον Ανδρέα τον Γεωργίου που του έχω ιδιαίτερη αδυναμία. Και στον Πότη έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν, αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο».

 Δείτε το ακόλουθο βίντεο από την εκπομπή «Ελένη»:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ