Η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn: “Έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας”

Καλεσμένη στο pod.gr της Ιωάννας Πλαιοσπύρου βρέθηκε η Έλενα Κρεμλίδου, η οποία αναφέρθηκε στη υπόθεση του revenge porn. Μάλιστα, η influencer αποκάλυψε πως όταν δέχθηκε την πρώτη απειλή έφτασε στα πρόθυρα της αυτοκτονίας.

Δείτε επίσης –  Έλενα Κρεμλίδου: Η εξομολόγηση μετά τη δικαίωσή της στο δικαστήριο για το revenge porn βίντεο

Η Έλενα Κρεμλίδου για το revenge porn

«Δεν μπορώ να ξέρω πώς θα αισθανθεί κάθε κοπέλα αλλά κάποια πράγματα είναι κοινά. Το μούδιασμα, το ότι ρίχνεις όλο το φταίξιμο στον εαυτό του, ότι έχεις κάνει κάτι κακό και θες να πληρώσεις, ότι χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Πολλά. Εγώ έφτασα στα πρόθυρα αυτοκτονίας. Δεν ξέρω τι με κράτησε και δεν πήδηξα από τον 4ο με το που πήρα την πρώτη απειλή.

Πως μπορούμε να έρθουμε σε μια λύση; Καταρχήν να μην ενδώσουμε στις απειλές, να ηρεμήσουμε και να μην ρίξουμε όλο τα φταίξιμο στον εαυτό μας. Δεν φταίμε για κάτι, δεν κάναμε κάτι κακό. Άλλος είναι ο θύτης, άλλος χρησιμοποιεί κάτι που το στέλνουμε είτε στον ίδιο είτε σε κάποιον άλλον και δεν το στείλαμε για να προκαλέσουμε πόνο. Αυτό που προτείνω στα κορίτσια είναι να το συζητήσουν με όποιον νιώθουν οικεία και να έρθουν αμέσως σε επαφή με τη Δίωξη Ηλεκτρικού Εγκλήματος.

Δίνω και ένα tip στα κορίτσια. Να κρατήσουν screenshot οτιδήποτε συμβαίνει. Από το μήνυμα, τη φωτογραφία, το link του προφίλ που στάλθηκε γιατί μπορεί ένα fake προφίλ…Αξίζει να το διεκδικήσεις, θέλει γερό στομάχι. Εμένα μου πήρε πολλά χρόνια γιατί είχαμε πολλούς θύτες. Εάν λες την αλήθεια, δεν έχεις κάτι να φοβηθείς. Να κυνηγάς το δίκιο σου, γιατί ξέρεις ότι το έχεις», εξομολογήθηκε η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε όσα είπε η Έλενα Κρεμλίδου για την υπόθεση του revenge porn:

 

Photo Credits: Instagram

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ