Γρηγόρης Πετράκος για Έλενα Παπαρίζου: “Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα”

Ο Γρηγόρης Πετράκος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια Σου» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρτσίτα. Ο γνωστός τραγουδιστής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά, στη σειρά «Maestro», ενώ σχολίασε και τις πολυσυζητημένες δηλώσεις της Έλενας Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά».

«Με την Θεοφανία Παπαθωμά μας ένωσε η φιλοσοφία, με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Αυτό ερωτεύτηκα πάνω της. Πάντα μου άρεσε η γυναίκα να είναι πάνω από μένα. Δεν είμαι το είδος άντρα που θέλει μια υποτακτική γυναίκα. Θα παντρευτούμε πιστεύω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουμε κάνει ποτέ. Είμαστε λίγο “τσίου”, δεν προγραμματίζουμε ποτέ. Έχουμε φτάσει κοντά κάνα δυο φορές να παντρευτούμε. Είμαστε πνευματικά παντρεμένοι από τότε που γνωριστήκαμε» είπε ο Γρηγόρης Πετράκος για τη σχέση του με την Θεοφανία Παπαθωμά.

Διαβάστε επίσης: Eλενα Παπαρίζoυ: “Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, στα 13 μου είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου”

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για ένα σχόλιο που είχε κάνει για τη σειρά «Maestro» ο Γρηγόρης Πετράκος τόνισε: «Με το σχόλιό μου για το Maestro ήθελα να στηλιτεύσω μια ατάκα κατά των ανδρών. Σχολίασα ότι αν ακούγαμε μια ατάκα κατά των γυναικών θα έλεγαν όλοι ότι είναι σεξιστική. Υπάρχει μια κουλτούρα που προσπαθεί να μας πείσει ότι όλοι οι άντρες είναι κακά όντα και ότι υπάρχει η τοξική αρρενωπότητα. Υπήρχε πάντα βία. Τα μόνα γεγονότα που επισημαίνονται στη δημοσιότητα είναι η βία από άντρες. Αυτό πολώνει τις οικογένειες απέναντι στο ανδρικό φύλο. Τι πιο σεξιστικό από αυτό;».

Το σχόλιο για την Έλενα Παπαρίζου

Για την πρόσφατη δήλωση της Έλενας Παπαρίζου για τα «άφυλα παιδιά», ο Γρηγόρης Πετράκος σχολίασε: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι ένα πολύ αγαπημένο μου άτομο γιατί είναι από τα ελάχιστα αγνά, καλά άτομα που έχω γνωρίσει τόσα χρόνια στη δουλειά. Την αγαπώ πάρα πολύ. Όχι, δεν γεννιούνται τα παιδιά άφυλα, δεν υπάρχει άφυλο πράγμα. Υπάρχουν δύο φύλα μόνο και αυτό είναι νόμος της δημιουργίας. Το λεγόμενο κοινωνικό φύλο είναι μια θεωρία, δεν είναι κάτι που υπάρχει στα αλήθεια. Το πώς αισθάνεται ο καθένας είναι εντελώς δικό του θέμα. Δεν μπορώ να πω όχι σε δυο άνδρες που θέλουν να υιοθετήσουν ένα παιδί, αλλά μελλοντικά δεν θα κάνει καλό στην ανθρωπότητα. Θέλω να το δω συνολικά».

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ