Γρηγόρης Γκουντάρας: “Γιατί δεν φωνάζεις τον Γιώργο Τσαλίκη να σου πει τα ψυχολογικά του;”

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα βρέθηκαν καλεσμένοι στο Πρωινό του ΑΝΤ1, μιλώντας για την φετινή τους συνεργασία με τον ΣΚΑΙ.

Ο Γιώργος Λιάγκας, όπως ήταν φυσικό, ρώτησε το ζευγάρι για τον Γιώργο Τσαλίκη, ο οποίος είχε υπογράψει πρώτος συμβόλαιο με τον ΣΚΑΙ ως μοναδικός κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother.

Τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε: «Γιατί δεν τον φωνάζεις να σου πει τα ψυχολογικά του; Αν ήξερες ότι του χρόνου ο ANT1 θέλει να σε αλλάξει και φέρνει κάποιους άλλους ανθρώπους… θα βγεις εσύ μετά να πεις για τα παιδιά που ήρθαν εδώ στη θέση σου; (Όχι απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας) Ωραία μετά από αυτό δεν χρειάζεται καμία άλλη απάντηση. Κάποια στιγμή μπορεί να πω αυτά που πρέπει να πω. Μέχρι στιγμής δεν έχω δώσει καμία απάντηση και βλέπω το δικό μου όνομα να χρησιμοποιείται χωρίς λόγο», είπε ενοχλημένος ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «Εκεί όμως υπήρχε ένα συμβόλαιο σε ισχύ».

Και πρόσθεσε η Ναταλί Κάκκαβα: «Ελάτε να σας επαναφέρω όλους στην τάξη και στην πραγματικότητα. Επειδή σε λίγη ώρα κηδεύεται μια μάνα τριών παιδιών που τον επικήδειό της τον εκφωνεί ο 17χρονος γιος της, επίτρεψέ μας να μην δίνουμε χώρο και χρόνο σε μικρότητες και εμμονικές συμπεριφορές. Σας παρακαλώ πολύ και πάμε παρακάτω… Ξέρετε τι έχετε κάνει τώρα; Έχετε καλέσει δυο ανθρώπους που έχετε το χώρο και το χρόνο να μάθετε πράγματα για εκείνους και αναλωνόμαστε συνέχεια για έναν άνθρωπο που εμείς ούτε τον ξέρουμε ούτε θέλουμε να τον μάθουμε παραπάνω».

Τότε απαντά η Φαίη Σκορδά: «Θέλετε να μιλήσουμε για το Big Brother; Είναι της στιγμής; (απαντά ναι η Ναταλί Κάκαβα) Α, τώρα είναι της στιγμής» απαντά η Φαίη Σκορδά.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όλα όσα ειπώθηκαν:

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ