Γνωστή μουσικοσυνθέτρια για τον Θέμη Αδαμαντίδη: “Έχω αποφασίσει να του απαγορεύσω να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει”

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τον Θέμη Αδαμαντίδη και την καταγγελία για βία στην πρώην συντρόφου του, Βαρβάρας Κίρκη μίλησε στην εκπομπή “T-live” η μουσικοσυνθέτρια Σίσσυ Τζινιόλη η οποία είχε συνεργαστεί με τον τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, του είχε συνθέσει γνωστές επιτυχίες όπως: «Και να ‘μουνα»,«Ματωμένα χείλη», «Κοίτα πως τα φέρνει», «Είμαστε και οι δύο αλήτες».

Έτσι, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου εξήγησε ότι δεν θέλει από εδώ και έπειτα να ερμηνεύει τραγούδια που του έχει συνθέσει.

Όσα δήλωσε η Σίσσυ Τζινιόλη για τον Θέμη Αδαμαντίδη

«Έχω αποφασίσει να απαγορεύσω στον Θέμη Αδαμαντίδη να τραγουδάει τα τραγούδια που του έχω γράψει. Ενώ είμαι επαγγελματίας μουσικοσυνθέτρια και αγαπάω αυτό που κάνω, γνώρισα τον Θέμη το 2000. Ένας υπέροχος άνθρωπος, ωραίος συνεργάτης, μαθευτήκανε πάρα πολλά, όπως μου έλεγαν. Χάρηκα πάρα πολύ που συνεργαζόμουν μαζί του. Αυτό που με έφερε, όμως, σήμερα εδώ είναι ότι μόλις είδα αυτές τις δύο γυναίκες να κάνουν αυτή την καταγγελία, κάτι που δεν ήθελα να το πιστέψω. Στενοχωρήθηκα, γιατί σαν άνθρωπος είναι καλός ό,τι κι αν ακούγεται. Αυτό που με έφερε εδώ σήμερα είναι το βίντεο ντοκουμέντο που ήρθε στο φως. Αυτός είναι στο βίντεο, είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης. Ξέρω τις κινήσεις του. Το βίντεο το πήρε η αστυνομία, ένα βίντεο που τραβήχτηκε έξω από προποτζίδικο, μην γελιόμαστε» ανέφερε η Σίσσυ Τζινιόλη.

Δείτε επίσης – Βαρβάρα Κίρκη: Η δημόσια έκκληση της πρώην συντρόφου του Θέμη Αδαμαντίδη

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Πάγωσα, σοκαρίστηκα όταν είδα το βίντεο. Μου έφερε πίσω αναμνήσεις. Έχω περάσει κι εγώ με τον πρώην σύζυγό μου τη βία μέσα στο σπίτι. Ήμουν πολύ τυχερή, βρήκα τα κομμάτια μου, τη δύναμή μου και είμαι εδώ σήμερα, όχι για να κάνω κακό στον Θέμη Αδαμαντίδη και τον πρώην σύζυγό μου, αλλά για να δώσω το μήνυμα ότι εμείς γυναίκες όταν αγαπάμε, κάνουμε ένα λάθος: πολλές ξεχνάμε τον εαυτό τους».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ