Γιώργος Τσαλίκης: Μας συστήνει τον 88χρονο πατέρα του – Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Το πρωί της Παρασκευής ο Γιώργος Τσαλίκης βρέθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Στυλίδα. Στο μέρος όπου μεγάλωσε κι έζησε τα πρώτα 17 χρόνια της ζωής του, οπότε και έφυγε για το Βουκουρέστι για να σπουδάσει ιατρική.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής προσπαθεί σε κάθε ευκαιρία να βρίσκεται κοντά στη μητέρα του και στον πατέρα του, στους ανθρώπους που τον μεγάλωσαν και του έδωσαν τις αρχές και τις βάσεις για την μετέπειτα πορεία του.

Ο Γιώργος Τσαλίκης, επέλεξε να πιει τον πρωινό του καφέ μαζί με τον πατέρα του Βασίλη, λίγες ώρες πριν επιστρέψει στην Αθήνα, αφού απόψε είναι η τελευταία μέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής “60 Seconds on Call” στον Sfera, που παρά την πρωτιά στις μετρήσεις, θα επανέλθει τη νέα σεζόν με νέο concept και ώρα λόγω των αυξημένων επαγγελματικών δραστηριοτήτων του.

“Πρωινό καφεδάκι στη Στυλίδα με έναν χρυσό άνθρωπο. Τον πατέρα μου, που έχει πάντα μια καλή κουβέντα για όλο τον κόσμο! 88 χρονών και ακμαίος! Όταν κυκλοφορώ μαζί του στη Στυλίδα που τον λατρεύει ο κόσμος νιώθω μικρό παιδί και είμαι για όλους ο Γιωργάκης… Σ΄αγαπάω Μπαμπά και σε ευχαριστώ για όσα μου έδωσες” έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Instagram ο Γιώργος Τσαλίκης όπου μας συστήνει τον πατέρα του.

tsalikisgiorgos 1

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ