Γιώργος Θεοφάνους: Η άγνωστη ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη- “Είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου”

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Super Κατερίνα», βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Θεοφάνους.

Μεταξύ άλλων ο μουσικοσυνθέτης, αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε μια άγνωστη ιστορία με τον Παντελή Παντελίδη από την στιγμή που έμαθε τον θάνατο του τραγουδιστή που έφυγε από την ζωή το 2016 σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

«Εγώ πέρασα πάρα πολύ δύσκολα μία νύχτα. Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε αυτό το πράγμα. Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα με τη νύχτα που πέθανε ο Παντελής Παντελίδης. Πήγε το παιδί στην Κύπρο, έκανε ένα λάθος. Έγραψε ένα τραγούδι το οποίο έλεγε για μία γκόμενα στα Κατεχόμενα. Με ρωτούσαν συνέχεια τη γνώμη μου για τον Παντελή και έλεγα πάντα τις καλύτερες κουβέντες. Έγραψα μια επιστολή και ανέφερα πως επειδή δεν έχει ζήσει αυτό που έγινε το ’74 και εγώ το είχα ζήσει, ήταν μια κακή του στιγμή. Γράφεις τόσες επιτυχίες, δεν έχεις ανάγκη, δεν χρειάζεται αυτό… Η δική μου γενιά παθιάζεται με αυτό το πράγμα.

Μετά από δύο μέρες είχα μια γιορτή και έρχεται η κουμπάρα μου η Κική Τσόλκα, η οποία ήταν υπεύθυνη για τον Παντελή και μου λέει “Μίλησα με τον Παντελή και θα το αποσύρει το τραγούδι αύριο και θα ζητήσει και συγνώμη”. Το πρωί με ξυπνάνε και μου λένε σκοτώθηκε… Μετά είδα την μάνα του πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου ρε φίλε. Εντάξει να πεθάνουν τα παιδιά μου για να καταλάβω τον πόνο του άλλου. Έκλαιγα όλη την ημέρα, έλεγα γιατί. Τα είχε με μένα και την Φαίη… Πολλές φορές καταλαβαίνω έχουμε θέση, αλλά έχουμε τρόπους να τα πούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα δήλωσε ο Γιώργος Θεοφάνους.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ