Γιώργος Κόρομι – Survivor: Δείτε τον να ποζάρει μαζί με τον πατέρα του! Πόσο μοιάζουν;

Ο Γιώργος Κόρομι είναι ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει στο φετινό Survivor.

Ο 33χρονος παίκτης της κόκκινης ομάδας είναι πολύ καλός στα αγωνίσματα και παράλληλα βοηθάει πάρα πολύ στη συμβίωση στην παραλία. Μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι πολλές φορές εφοδιάζει τους παίκτες με ψάρια την ομάδα, αφού είναι αυτός που ξέρει να ψαρευει.

Ποιος είναι ο Γιώργος Κόρομι;

Ο Γιώργος Κόρομι είναι 33 ετών και μένει στην Αθήνα. Είναι επιχειρηματίας, διατηρεί καφετέρια στο κέντρο της πόλης. Παράλληλα έχει σπουδάσει γραφιστική και 3D Animation.

Λατρεύει τις εξορμήσεις στη φύση και το ψαροντούφεκο και πιστεύει ότι αυτό θα τον βοηθήσει στον Άγιο Δομίνικο. Του αρέσει να ζει στα άκρα και να μην κάθεται στον καναπέ.

Αντιπαθεί τους γκρινιάρηδες, τους εγωκεντρικούς και τους ψωνισμένους. Δεν του αρέσει να χάνει και στο μυαλό του υπάρχει μόνο η νίκη. Θεωρεί τον εαυτό του ήρεμη δύναμη και θέλει να είναι ένα σημαντικό μέλος της ομάδας του.

Ο Γιώργος Κόρομι εκτός Survivor είναι πολύ ενεργός στα social media και ιδιαίτερα στο Instagram. Ψάχνοντας, μάλιστα, τον προσωπικό του λογαριασμό, εντοπίσαμε κάποιες φωτογραφίες στις οποίες ποζάρει μαζί με τον πατέρα του, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία.

Όπως μπορείτε να δείτε μπαμπάς και γιος μοιάζουν αρκετά και φαίνεται πως διατηρούν άψογη σχέση μεταξύ τους.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες από το Instagram του Γιώργου Κόρομι:

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ