Γιώργος Κοψιδάς: “Δεν είναι στα σχέδιά μου να κάνω μόνιμη σχέση γιατί μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης, ο Γιώργος Κοψιδάς.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Survivor και τόνισε πως η συμμετοχή του του έχει δώσει τεράστια αναγνωσιμότητα.

Αναφερόμενος στη δήλωση που είχε κάνει φεύγοντας από το ριάλιτι επιβίωσης είπε: «Εμείς δεν έχουμε εικόνα τι προβάλλεται και τι βλέπει ο κόσμος που μπορεί να κρίνει την πορεία του παιχνιδιού. Νιώθω ότι θα πρέπει να απολογούμαι για πάντα για την δήλωση που έκανα για τον τρόπο που ψήφισε ο κόσμος».

Όσον αφορά την κοσμοθεωρία του και τις δύσκολες που έχει περάσει στη ζωή του ο Γιώργος Κοψιδάς είπε: «Είμαι ευγνώμων για όλα τα λούκια που έχω περάσει γιατί αυτά με έχουν κάνει τον άνθρωπο που είμαι σήμερα. Στη ζωή μας συμβαίνουν πράγματα, παθήματα τα οποία εξελίσσονται σε μαθήματα. Όταν δεν παίρνεις το μάθημα η ζωή θα σου φέρει το ίδιο πάθημα, μέχρι να εξελιχθείς και να πας στην επόμενη “πίστα”».

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε επίσης για τον τρόπο που μπήκε η υποκριτική στη ζωή του: «Μου ανοίχθηκε ένας μαγικός κόσμος στα 28 μου και όλα μετά ήρθαν σαν καταιγίδα. Στη ζωή μου δεν ήξερα τι επάγγελμα να ακολουθήσω μέχρι που ασχολήθηκα με την υποκριτική και εκεί κλείδωσα. Έχω δουλέψει σε πολλές χειρωνακτικές εργασίες πριν ασχοληθώ με το χώρο του θεάματος. Δεν είχα ποτέ όνειρο να κάνω καριέρα».

Ο ίδιος μίλησε και για την προσωπική του ζωή και πώς βίωσε την φάση της προσωπικής του “σεξουαλικής επανάστασης”: «Βαριέμαι απίστευτα εύκολα στις σχέσεις μου. Μετά τις 17 ημέρες βαριέμαι. Τώρα ωστόσο έχω ηρεμήσει σε σχέση με αυτήν την περίοδο. Όλες τις σημαντικές αποφάσεις στη ζωή μου δεν τις έχω πάρει με το μυαλό αλλά με την κοιλιά, που είναι το κέντρο της διαίσθησής μας».

Ο Γιώργος Κοψιδάς αναφέρθηκε ακόμα και σε μια από τις μοιραίες σχέσεις του στην προσωπική του ζωή και την στήριξη που έλαβε τότε και από τους γονείς του: «Οι γονείς μου με έχουν στηρίξει σε όλη μου τη ζωή και ήταν οι άνθρωποι που στήριξαν και την πρώην σύντροφό μου».

Τέλος αναφερόμενος στα μελλοντικά του σχέδια ο γνωστός ηθοποιό, είπε πως ιδανικό σενάριο για εκείνον είναι να μπορεί να ταξιδεύει σε όλον τον κόσμο και να κάνει γυρίσματα για ταινίες, ενώ αναφερόμενος στα προσωπικά του είπε «δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου να παντρευτώ και να κάνω παιδιά.. Αυτή την εποχή τρώω τα λεφτά του Survivor και βρίσκομαι σε συζητήσεις για διάφορα πράγματα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ