Γιώργος Καράβας: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από το GNTM

Ανακοίνωση-βόμβα εξέδωσε το Star το βράδυ της Πέμπτης (15/04), καθώς έκανε γνωστό ότι η συνεργασία του με τη Βίκυ Καγιά ανανεώνεται, αλλά η παρουσιάστρια που έχει συνδέσει το όνομά του με το GNTM, δεν θα βρίσκεται πλέον στη θέση του κριτή της τέταρτης σεζόν. Παράλληλα, όπως ανακοινώθηκε, η Βίκυ Καγιά αλλάζει ρόλο και ετοιμάζεται να δώσει τον δικό της ρυθμό στην παρουσίαση του «Dancing With The Stars».

Την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά από τον επόμενο κύκλο του GNTM κλήθηκε να σχολιάσει ο Γιώργος Καράβας.

Ο ίδιος μιλώντας στην κάμερα του Έλα Χαμογέλα και τον Γρηγόρη Μπάκα, αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, ενώ παράλληλα επιβεβαίωσε πως θα είναι κανονικά στον τέταρτο κύκλο του ριάλιτι μόδας.

«Θα είμαι στο GNTM με μεγάλη χαρά. Ετοιμάζουμε πολύ ωραία πράγματα.

Η Βίκυ είναι ένας άνθρωπος που έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα και οντότητα. Είναι άξια σεβασμού. Εγώ τη λατρεύω. Είναι μια επιλογή που δεν ξέρω πως και γιατί έγινε. Τα κριτήρια, τα ξέρουν οι άνθρωποι που πρέπει. Πορευόμαστε δυνατά στο μέλλον του GNTM, το οποίο είναι λαμπρό.

Σαφέστατα θα μου λείψει. Δεν το γνώριζα. Και εγώ το έμαθα λίγο πριν βγει το δελτίο τύπου του καναλιού. Φαντάζομαι θα βγει μια ανακοίνωση από το γραφείο τύπου και θα τα μάθετε όλα, όπως και όταν πρέπει.

Αυτό που μπορώ να σας πως με βεβαιότητα είναι ότι στο επόμενο GNTM έρχονται πολύ ωραία και καινούργια πράγματα. Πράγματα που και εμένα με εξέπληξαν όταν τα είδα. Επίσημες ανακοινώσεις θα βγουν από το κανάλι όταν πρέπει. Ποτέ δεν ξέρεις αν θα έχουμε και άλλη βόμβα μετά τη Βίκυ Καγιά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καράβας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ