Γιώργος Καραϊβάζ: Η κατάθεση της συζύγου του

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η δολοφονία του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Ήταν λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι της Παρασκευής (09/04) που ο Γιώργος Καραϊβάζ αποχαιρέτισε συνεργάτες και τηλεοπτικό κοινό στο Star και την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα. Λίγα λεπτά μετά, ο δημοσιογράφος έπεφτε νεκρός έξω από το σπίτι του στον Άλιμο από τις σφαίρες των αδίστακτων δραστών.

Η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα κατέθεσε χθες στις αστυνομικές αρχές, αποκαλύπτοντας πως μετά την εκπομπή ο δημοσιογράφος, συνήθως, είτε γυρνούσε σπίτι του, είτε έκανε συναντήσεις με συνδικαλιστές αστυνομικούς. Παράλληλα ανέφερε πως δεν γνώριζε αν ο σύζυγός της δέχονταν απειλές για τη ζωή της.

«Ο Γιώργος ήταν άνθρωπος της οικογένειας. Του άρεσε η οικογενειακή ζωή. Όταν έφευγε από τον τηλεοπτικό σταθμό που εργάζονταν, είτε έρχονταν απευθείας στο σπίτι, είτε πήγαινε σε συναντήσεις με συνδικαλιστές της αστυνομίες. Όταν βγαίναμε, συνήθως πηγαίναμε για καφέ και φαγητό. Δε γνώριζα αν είχε απειληθεί από κάποιον» τόνισε η σύζυγος του Γιώργου Καραϊβάζ.

Δείτε όλες τις λεπτομέρειες στο παραπάνω βίντεο που προβλήθηκε στο T-Live.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ