Γιώργος Ασημακόπουλος: Άνοιξε το δρόμο για τις φιλανθρωπίες και έγινε παράδειγμα προς μίμηση

Το Survivor ολοκληρώθηκε με μεγάλο νικητή τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος ξεχώρισε από την πρώτη στιγμή για τις επιδόσεις του στον στίβο μάχης.

Νικητής βέβαια στις καρδιές του κόσμου είναι και ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος από τη στιγμή της αποχώρησής του και μετά έδειξε τις ευαισθησίες του και την μεγάλη του καρδιά.

Την ώρα της ανακοίνωσης ότι είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το ριάλιτι ανέφερε ότι θα δώσει όλο το χρηματικό ποσό που κέρδισε από την παραμονή του στο Survivor, σε ιδρύματα για παιδιά με καρκίνο, επειδή και ο ίδιος έχασε τον αγαπημένο του αδερφό από τη συγκεκριμένη ασθένεια.

«Πίστευα ότι θα είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρούσε. Νιώθω ελεύθερος και συγκινημένος παράλληλα. Πίσω από την εικόνα κρύβονται πολλά πράγματα. Θέλω από τις απολαβές που έχω πάρει από το Survivor θέλω να τις δωρίσω σε παιδιά με καρκίνο, γιατί καλό είναι να γινόμαστε καλύτεροι και να υπάρχει εξέλιξη. Έχω περάσει διάφορα οικογενειακά προβλήματα και τώρα είμαι πιο δυνατός» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Επειδή, μάλιστα, τα χρήματα από την παραγωγή θα περάσουν στα χέρια του Γιώργου Ασημακόπουλου σχεδόν 1,5 μήνα μετά, ο πρώην παίκτης του Survivor αποφάσισε να δώσει 30.000 ευρώ από τα δικά του χρήματα. Ως τώρα έχει δώσει χρηματικό ποσό στο κέντρο “Ελπίδα” καθώς και στην “Φλόγα” αλλά και το “Make a wish”, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα δώσει χρήματα σε νοσοκομείο της Πάτρας, αλλά και στο “Φύλακα Άγγελο” εξαιτίας της εκτίμησής του στο πρόσωπο του Ιδρυτή του φιλανθρωπικού σωματείου και νικητή του Survivor 1, Γιώργου Αγγελόπουλου.

giorgos Asimakopoulos 1

H φιλανθρωπική δράση του Γιώργου Ασημακόπουλου δεν σταματά εδώ, αφού σε επικοινωνία που είχαμε με τον ίδιο, μας αποκάλυψε ότι θα πηγαίνει σε νοσοκομεία με παιδιά, μαζί με κάποιον Έλληνα celebrity κάθε φορά και μαζί με ομάδα ανθρώπων θα βοηθούν στην ψυχαγωγία των μικρών ασθενών.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πηγή της είδησης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ